Republiko Srpska – srećan ti praznik!

1
1615

srpska-zastava-700x465Dakle, Srbija nije podržala 99,8% Srba u RS!

Može li Dodik da se kandiduje za PREDSEDNIKA SRBIJE?!!!
Kakav bi to bio fijasko ovog „ozračenog NATO taloga“ koji decenijama vodi Srbiju!

Na sva kontinuirana poniženja Srbije od 1945. pa Miloševića, preko Đinđića, Dinkića, Koštunice, Tadića, pa do današnjih Dačića, Vučića i Nikolića, koji su počeli mazohistički da uživaju u poniženjima od Brisela, preko Vašingtona, Prištine, Sarajeva, Zagreba, Srebrenice…

KONAČNO JEDNA „POBEDA“, PONOS, ČVRST KARAKTER I PRE SVEGA SAMOPOŠTOVANjE KOJE „OVODRINSKA SRBIJA“ DECENIJAMA NEMA!

Prečesto mi „ovodrinska posrnula Srbija“ i „ONODRINSKA PRAVA SRBIJA“ liče na blizance gde je sve pozitivne osobine povukla Republika Srpska, a sve najgore, sav nus-produkt, nažalost, ova anacionalna-gej-migrantsko-sektaška Srbija.

I vreme je da Drina ujedini srpski narod, spere ovu pošast Beograda i zarotira dve tvorevine – da Republiku Srpsku sa svojim NEZOMBIRANIM narodom postavi na čelo vaskolikog srpskog naroda, a ove nesrećnike prebaci da li u Sarajevo ili Zagreb, svejedno, ali samo što dalje, najdalje od naroda srpskog!!!

Podsetiću da je i naš referendum na severu Kosmeta, gde je takođe 99,5% Srba reklo da je Kosovo i Metohija deo države Srbije, ignorisao ne Zagreb ili Sarajevo, već pre svih BEOGRAD! Taj večiti antisrBski Beograd.
REPUBLIKO SRPSKA SREĆAN TI PRAZNIK VEČNOG POSTOJANjA I NEKA VAS, A I SVE NAS, BOG I SVETI ARHIĐAKON STEFAN ČUVAJU I SAČUVAJU!!!

sv-stefan

Nebojša Jović, jedan od branilaca Kosovske Mitrovice

facebookreporter.org

1 KOMENTAR

  1. TRAZITI PONISTENJE CLANSTVA BOSNE I HERCEGOVINE U „ISLAMSKIM ZEMLJAMA“!
    Odmah poslije ilegalnog referendum u BiH 01.marta 1992 priznata je od nekih drzava kao samostalna BiH. Ekspresno je uslijedilo ilegalno uclanjenje u “Islamske drzave” svijeta? Sve ilegalno! Kriza zbog laznog popisa u BiH muslimana, jer je na stotine njih doslo iz Srbije pa I Turske I glasalo za separatizam iz Jugoslavije bez Srba, kojih je kroz istoriju do tada bilo najvise (ne racunajuci zrtve Prvog I Drugog svjetskog rata gdje su muslimani bili sa okupatorima). Ipak pogledajte zvanicne informacije Bosne I Hercegovine po popisu stanovništva 1991. Godinena: Po popisu stanovništva 1991. godinena teritoriji BiH živele 4.377.033 osobe. Muslimani su tada činili 43,38 odsto ukupnog stanovništva (1.898.963), Srbi 31,18 (1.365.093), Hrvati 17,36 (759.906) Jugosloveni 5,53 odsto (242.032
    BOSNA I HERCEGOVINA JE BILA HRISCANASKA UVJEK , evo muslimanskih sumnjivi podataka: Hrscana (Srbi I Hrvati) 49,00 odsto a Muslimani 43,38 odsto. Jugoslovena 5,53 odsto treba upisati medju Hriscane, njih je bilo najvise.

    DAKLE, BiH je DANAS OVE 2016. Hriscanska A NE ISLAMSKA! Muslimani nedaju praznik drugim narodima a oni cute sto je jedan manjinski narod BiH uclanio u Islamsku drzavu. Eto šuckorskog duha, morala, cuvenog laganja I kukanja…..

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime