Rešite se bubuljica

0
911

42060-bubuljice-580x0Probleme s aknama imaju mnogi ljudi, a dokazano je da čak trećina muškaraca i žena muče muku s njima i u srednjim godinama. Tako da se ovaj problem, svakako, ne vezuje samo za pubertet, Stoga se nameće čuveno pitanje: Kako se rešiti bubuljica?

Natalija Robinson, stručnjak za kožu, otkrila je jednostavan recept pomoću kojeg ćete se rešiti bubuljica bez upotrebe skupocenih preparata.

Mnogim ljudima akne na licu predstavljaju pravu noćnu moru i neugodan podsetnik na tinejdžerske dane. Dok neki s godinama uspeju da ih se reše, za druge bubuljice predstavljaju priču koja nema kraja i koja ruši samopouzdanje.

Naučnici su otkrili kako čak trećina žena i muškaraca ima problema s njima čak i u srednjem dobu, a kako ih se rešiti bez skupih kozmetičkih preparata?

Natalija Robinson „kune se“ u masku za lice napravljenu od sastojka koji zasigurno imate u kućnoj apoteci – aspirina.

Upotrebite kašiku kako biste izdrobili tableticu aspirina i potom dodajte malo vode da dobijete pastu koja nije previše retka. Napravljenu smesu namažite direktno na upaljeno mesto i držite od 15 do 20 minuta, a potom isperite.

– Ova metoda izrazito deluje na bolne i upaljene akne, posebno kod tinejdžera – kaže Natalija.

www.dnevno.rs / foto Pixabay

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime