Restoran sa dušom

0
4383

7803-restoran-kafic-prozor-580x0Većina nas ne bi provela ni trenutak razmišljajući o tome, ali ona jednostavno nije mogla da se pomiri sa tim da je nesrećnik morao da kopa po kantama kako bi došao do malo hrane.

Ešli Džiron je vlasnica restorana u Oklahomi. Jednog dana, koji je počeo obično kao i svaki drugi, otišla je do kontejnera da izbaci đubre i tamo primetila da su kese koje su bačene prethodnog dana pocepane, i da je hrana izvađena iz njih.

– Bilo mi je užasno neprijatno kada sam shvatila da je neko to morao da uradi da bi došao do obroka – rekla je ona za Fox6.

Većina nas ne bi provela ni trenutak razmišljajući o tome, ali ona jednostavno nije mogla da se pomiri sa tim da je nesrećnik morao da kopa po kantama kako bi došao do malo hrane.

Zbog toga, sledećeg jutra je na ulazna vrata svog restorana okačila natpis sledeće sadržine:

„Osobi koja je pretraživala naše kante:

Vi ste ljudsko biće i zaslužujete više od hrane iz kontejnera. Molim vas, kada sledeći put budete došli, uđite i uslužićemo vas svežim povrćem, sendvičem od kikiriki putera i džema i vodom – naravno, besplatno. Nećemo vam pritom postavljati nikakva pitanja.

Vaša prijateljica, vlasnica restorana“

– Svi smo se nekada našli u situaciji kada nam je bila potrebna pomoć, i trebalo je samo da nam neko pruži prijateljski ruku. Ako ja mogu da budem ta koja će pomoći, defnitivno ću to i uraditi – zaključila je na kraju ova plemenita žena.

Dnevno.rs Foto: Pixabay.com

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime