Rijaliti Gašić

0
855

hqdefaultU Srbiji na EUropskom putu ministar politički ne odgovara kada iz politikantskih razloga zloupotrebi svoj položaj i prekorači zakonska ovlašćenja, pa usled toga pogine sedmoro ljudi.

U Srbiji na EUropskom putu ministar politički ne odgovara kada bezočno laže birače-poreske obveznike pričom o nekakvoj vojnoj neutralnosti, a čini sve kako bi u formatu IPAP dovršio proces sveukupnog utapanja Vojske Srbije u NATO strukturu.

U Srbiji na EUropskom putu se ne postavlja pitanje kvalifikovanosti ministra da vrši dužnost, već pitanje njegove političke (=ideološke) korektnosti.

U Srbiji na EUropskom putu politička odgovornost ministra ne stoji ni u kakvoj vezi sa njegovim ovlašćenjima. Jer ministar ne odgovara zbog necelishodnosti u izvršavanju zakona, već zbog ponašanja koje je protivno euroatlantskim pseudovrednostima.

Pošto se u Srbiji na EUropskom putu valjanost jednog ministra ne procenjuje iz ugla političke volje i interesa birača-poreskih obveznika, već iz ugla euroatlantskih pseudovrednosti, ministarski status ne stoji ni u kakvoj vezi sa poverenjem Narodne skupštine, već sa poverenjem inostranih gospodara EUropske liliputanije.

Zato u Srbiji na EUropskom putu premijer o razrešenju ministra govori kao o gotovoj stvari, ignorišući činjenicu da on samo podnosi predlog za razrešenje ministra Narodnoj skupštini. Pri tom treba biti pošten, jer kako Narodna skupština može da ocenjuje odgovornost ministra, kada se ona ne odmerava s obzirom na mandat dobijen od birača, već na mandat dobijen od gospodara EUropske liliputanije.

U Srbiji na EUropskom putu ministri mogu da budu keramičari, mogu da se igraju sa ljudskim životima, mogu da krčme državni suverenitet i imovnu, mogu da lažu birače, ali ne smeju ni popreko da pogledaju predstavnike kvislinškog glavnog štaba – tzv. novinare tzv. nezavisnih medija i tzv. nezavisne intelektualce i nezavisne analitičare.

U Srbiji na EUropskom putu
dostojanstvo žena nije ugroženo prikazivanjem rijaliti bahanalija i popularisanjem poželjnog modela prostitutke sa tranzicionim nazivom starlete, nametanjem zapadne kupoholičarske antikulture i duhovnom degradacijom žena na nivo holivudske barbike, trgovinom materinstva kroz najavu uvođenja ustanove surogat materinstva.

Da Vas podsetimo:  Bujošević ponovo izabran za direktora RTS

U Srbiji na EUropskom putu zaštita dostojanstva žena se ne podrazumeva i nije vezana za njihovo biće, već isključivo zavisi od službene vezanosti žene za strukture gospodara EUropske liliputanije. Zato se kažnjavanjem napada na žene u službi inostranih gospodara ne štiti žena kao takva, već kvislinška služba koju ona vrši.

U Srbiji na EUropskom putu SSP je svetinja starija od Ustava, a u SSP se navodi da je glavna obaveza Srbije da „pravilno primenjuje postojeće i buduće pravo”. Pravilno znači u duhu euroatlantskih pseudovrednosti. U tome je sadržana suština EUropskog zahteva Srbima za promenom svesti. Moralno neosetljivi, a materijalno nezajažljivi kadrovi SNS, dobrim delom skrojeni prema zapadnom i Brozovom stereotipu zatucanog i neobrazovanog gedže, idealani su sa svojim gafovima za ulogu zamorčića u postupku promene nacionalnog karaktera i svesti. Jedino u okviru ovog eksperimenta može da se razume dubinski smisao rijaliti cirkusa zvanog Gašić.

fsksrb.ru

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime