RTS – da znate sve, a ne znate ništa, pa ni rezultat Barsa – Bajern

0
524
Foto: RTS , printscreen

Odavno je RTS pokazao nesposobnost, jednoumlje i da se ne brine o svim pretplatnicima – građanima Srbije. Vučićevski nacionalni servis već podugo je zreo za remont, samim tim što je predsednik države otkako ustane pa sve dok ne zaspi gost nekada velike medijske kuće. A ovog petka ceo svet će gledati četvrtfinale Lige šampiona između Barselone i Bajerna, osim Srbije!

Navikli smo od RTS-a da narodu ne prezentuje ono što on želi i za šta plaća pretplatu, SNS-ovski Javni servis je odavno na usluzi samo onima koji vole lik i delo Alekasndra Vučića, a ovog petka stiže još jedna blamaža iz Takovske. Naša zemlja će biti verovatno jedina na svetu koja u direktnom TV prenosu na nacionalnoj frelkcvenciji neće moći da gleda možda i fudbalski derbi godine između Barselone i Bajerna.

Programska šema RTS za danas / Foto: Printscreen

Umesto toga gledaćemo gomilu repriza, nebitnih emisija, nimalo edukativnih, ali verovatno važnih za gazdu sa Andrićevog venca. A ako nisu u stanju da prenose utakmicu trenutno dva najkvalitetnija evropska kluba, onda do kraja godine ne treba više ništa od sporta da prenose. Ovo je od njih sasvim dovoljan pokazatelj gde su i šta su. I kome pripadaju.

Izvor: direktno.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime