Rulja nasrnula: Mariniku Tepić gađali živom kokoškom, kamere sve zabeležile

2
575

Bizaran i nasilan incident dogodio se danas na konferenciji za nocinare Marinike Tepić, kada je jedan od okupljenih protivnika potpredsednicu SSP gađao živom kokoškom!

Reporter Nova.rs zabeležio je trenutak kad su Mariniku gađali kokoškom na sred konfenrencije.

“Čovek je sve vreme čuvao kokošku u kutiji, a onda ju je krvnički bacio na Mariniku. To je pre svega iživljavanje nad životinjama, šta je kokoška i kome kriva…”, rekli su oni koji su svedočili incidentu.

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić, izjavila je danas, na konferenciji za medije održanoj u Pančevu, da su bakljade na krovovima zgrada u Pančevu, u znak podrške SNS, organizovali i sprovodili saradnici i članovi kriminalne grupe nedavnog uhapšenog Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja.

Konferencija je obeležena velikim prisustvom protivnika njene politike.

“Govori što si nervozna!”, “Gde je Novak Filipović”, “Ua Marinika”, vikali su okupljeni u Pančevu, na mestu gde je Tepić držala konferenciju za novinare.

Prema rečima reportera Nova.rs, obezbeđenje je telima šitilo Tepić od nasrtaja.

Inače, Tepić je rekla da je Vladimir Grek, jedan od uhapšenih zajedno sa Veljkom Belivukom, čovek koji je snimljen 28. aprila 2020. godine kako ispred sedišta SNS u Pančevu dobija direktivu da otpočne bakljade protiv opozicije i Dragana Đilasa.

“Dakle Velja Nevolja je valjao pre pet dana, a sada ne valja, pa je uhapšen”, rekla je Tepić, dodajući da je tokom svečanog otvaranja stadiona u Novom Pazaru, na kojem je prisustvovao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, obezbeđenje organizovala ekipa Veljka Belivuka.

Izvor: Dnevno

2 KOMENTARA

  1. Није то била кокошка, већ певац. Дотични господин, боље би било да је даму Маринику гађао печеним певцем, бар би имала неку вајду од бацања кокоши. Ипак најгоре би прошла Мариника да је гађао јајима, била би и уфлејана и са којом модрицом.

  2. Није то била кокошка, већ певац. Дотични господин, боље би било да је даму Маринику гађао печеним певцем, бар би имала неку вајду од бацања кокоши.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime