Rusijo oprosti, narod srbski je uz tebe

0
143

Danas se sudbina celog sveta odlučuje u Ukrajini, koja predstavlja pozornicu borbe dobra, pravde i istine protiv zla, nepravde i laži. Na delu je poduhvat Rusije obnovljene državotvorne i geopolitičke samosvesti, čiji cilj je izbavljenje svog naroda i svoje zemlje iz kandži Zapadnog satanističkog ropstva. Boreći se protiv evropsko-majdansko-fašističke tvorevine Ukrajine, Rusija se bori za slobodu svih naroda koje su preteče antihrista SAD, EU, NATO i Vatikan stavili ili će staviti u svoju globalističku tamnicu pod nazivom “Novi svetski poredak“. Zaglušujući govor oružja u kolevci ruske državnosti, u stvari, predstavlja veliko i odlučno Rusko “NjET“ Zapadnim globalistima i ishodište nade za ceo svet u tekućoj epohi civilizacijske regresije Zapada.

Najveći izdajnik u istoriji Srba, kao što se i očekivalo, podržao je svoje gazde sa Zapada u borbi protiv Rusije. Evrounijatska kolonijalna uprava u ime Srbije glasala je u UN za osudu Rusije zbog njene specijalne vojne operacije u Ukrajini, i tako se otvoreno priklonila imperiji laži, globalističkom Zapadu. Istovremeno, Aleksandar Vučić nije uveo sankcije Rusiji, što je samo deo scenarija predstave za naivne, prvenstveno za njegove glasače u vreme aktuelne izborne kampanje. Dešavanje u Ukrajini je potpuno razobličilo navodno sedenje Vučića na dve stolice, odnosno njegovo izigravanje neutralnosti. U tom pogledu posebno je indikativna njegova navodna zabrinutost, a ustvari nada, da će Rusiju izbaciti iz UN, čime bi on opravdao svoju izdaju KiM. U stvari, neutralan je koliko i njegove gazde na Zapadu, od kojih je dobio javne pohvale za poslednje postupke prema Rusiji.

Toliko o izdajnicima, a sada o onome što pokazuje pravo lice našeg naroda.

Mi kao narod Svetog Save, po cenu najvećih žrtava, nikada nismo bili na strani zla, već uvek na strani dobra, zato ni danas ne možemo biti na strani onih koji su nas devedesetih zasipali bombama i otimali naše zemlje, a koji se danas preko fašista u Ukrajini bore protiv Rusije.

Da Vas podsetimo:  Većina penzionera u Srbiji je egzistencijalno ugrožena

Veličanstveni skup podrške Rusiji počeo je kod spomenika svetom Caru Nikolaju II, a nastavljen šetnjom do Beloruske i Ruske ambasade, uz prisustvo više hiljada rodoljuba sa velikim brojem zastava Srbije, Rusije, Novorusije, republika Donjecke i Luganske… uz pokliče Rusiji, Srbiji, bratstvu dva naroda, Putinu, Lukašenku… Bogu hvala sve je bilo tako dirljivo i iskreno, sa puno emocija, a što je najvažnije dao je jasnu i ubedljivu poruku.

Pokazao je šta misli Srbin koji nije član SNS sekte, zapadnih nevladinih organizacija i takozvane prozapadne opozicije. Pokazao i dokazao da, i pored više od dve decenije pritisaka i pokušaja promene svesti, Srbi su ostali verni Bogu i Rusiji. Pokazao je da ima nešto što je duboko usađenu u dušu i srce svakog časnog Srbina, čega se on ne odriče ni u najvećim iskušenjima, a to je vera u Boga i ljubav prema Rusiji. Pokazao je da postoji neraskidiva bratska veza između Srba i Rusa kroz Pravoslavnu veru i krv Slovensku. Pokazao je običan narod da neće dozvoliti Vučiću i ostalim izdajnicima da nam oduzmu čast i obraz koje su nam u nasledstvo ostavili sveti i časni preci. Pokazao je da Srbija ne može biti neutrala u borbi između dobra i zla, kao što nikada nije ni bila.

Ne možemo i ne smemo nemo i pasivno posmatrati Zapadno zlo koje preti da nas uništi, očekujući da neko drugi uradi ono što smo dužni mi. Stanimo otvoreno na stranu Rusije i ponašajmo se kao naši časni preci, učinimo što stoji do nas, a ostalo će Gospod dati! Srbi, probudite se iz evroatlanskog košmara, lažne stvarnosti koju nam nameću Vučićevi okultno-zombirani mediji, okrenimo se od Zapada u kome vlada zlo i smrt, u kojem je mir zamenjen ratom, a sloboda data nam od Gospoda ropstvom satani, i okrenimo se Rusiji, odakle svetlost i sloboda dolazi.

Da Vas podsetimo:  Javno preduzeće postavlja bilbord Vučiću na privatnom hotelu, čiji se rejting na Guglu za dan strovalio

Poručujemo i molimo sve one koji su se tako nadahnuto obratili narodu na navedenom skupu, kao i svim drugim časnim i istaknutim pojedincima koji su hteli, ali nisu mogli da se obrate, da ulože maksimalan trud da se, zbog opšteg dobra, dogovore, i da zajednički krenemo u oslobođanje Srbije uz pomoć Rusije. Pred Srbima su sudbonosni meseci u kojima će se odlučiti da li nastupa kraj ovog naroda ili njegov nov početak. Ako Vučić izvrši sve navedene naloge Zapada, koje je do sada bez pogovora sprovodio, Srbija će prestati da postoji, tradicionalna porodica će biti uništena i tako će nestati narod srbski o kojem će samo udžbenici istorije govoriti.

Ako smo zaista hrišćani svetosavci, posvećeni svojoj porodici, poslu, zajednici, konačno svojoj državi i narodu, onda stanimo uz Rusiju i krenimo u boj za odbranu vere, porodice, otadžbine i prava na slobodu. Ako nismo spremni bez straha i kompromisa da branimo svoje porodice, svoju zemlju i pravo na slobodu, ako smo sebični i živimo u zabludi da će nas neko drugi osloboditi, onda nam nema opstanka i ne zaslužujemo da budemo ništa više od običnog roba. Došlo je poslednje vreme da se narod samoorganizuje i brani Ustav i poredak države od kolonijalne evrounijatske uprave. Uz čvrstu i jaku veru, odlučnu i upornu borbu, uz pomoć Rusije možemo uspeti, jer ovo je borba do slobode, borba do njihovog ili našeg kraja.

Rusijo, oprosti nam što smo dozvolili da na vlasti budu Zapadne sluge i pomozi nam da se izborimo za našu slobodu.

https://borbazaistinu.rs/

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime