Šabački naprednjaci su ili za zatvor ili za ludnicu

0
1165
Foto: printscreen

KRIMINAL KOJI SE REČIMA NE MOŽE OPISATI

Stvarno mi je, poštovani čitaoci, postalo otužno da o šabačkim naprednjacima, „grupaciji sa margine zdravog razuma“ bilo šta više pišem. Jer to što rade pretedenti na osvajanje vlasti u gradu Jevrema Obrenovića i Pop Luke Lazarevića je kriminal koji se rečima ne može opisati. A epilog svega bi trebao da bude da njih treba smestiti ili u zatvor ili u ludnicu.

Kako bi izgledala vladavina naprednjaka u Šapcu najbolji je primer ono što se trenutno dešava u OŠ „Jevrem Obrenović“. A dešava se svašta:

– Smenjena je direktorka škole na osnovu „anonimne“ prijave i nameštenog i fasifikovanog zapisnika prosvetne inspektorke.

– Ministar je potpisao smenu pre nego što je istekao rok za žalbu i pravo da se demantuju laži koje je inspektorka napisala u svom, očito naručenom, izveštaju.

– Činjenica da pisac „anonimne“ prijave tačno, po imenu i prezimenu, zahteva ko će kontrolu vršiti je jasan dokaz da se spremao montirani proces.

– Imenovanje Svetlane Stanković, istaknute aktivistkinje Srpske napredne stranke, odbornice u Skupštini grada i učiteljice iz druge škole razlog je da se veruje da je ovo politički proces radi „namirenja“ stranačkih kadrova.

– Pretnje, roditeljima, nastavnicima pa čak i deci pokazatelj je da u ovoj smeni nisu čista posla.

A onda jasan pokazatelj da je Srbija zemlja bez zakona i da u toj i takvoj zemlji, ako si član Srpske napredne stranke, možeš da radiš šta hoćeš. Bez posledica (bar za sada):

– Školski odbor, jedina institucija u školi koja to može da uradi, nije potpisao Ugovor o radu sa imenovanom v.d. direktorkom Svetlanom Stanković, ali.

– Ipak Ugovor o radu potpisuje (izgleda sekretar škole) lice koje za to nema ovlašćenje.

Da Vas podsetimo:  Ни Кривокапић, ни Доловац за републичког тужиоца

– U PIO fondu, u kojem je direktor, takođe, istaknuti aktivista Srpske napredne stranke i odbornik u Skupštini grada, Nenad Plavić, ovaj nelegalni ugovor, sa falsifikovanim potpisom, se verifikuje???

– Na osnovu takvog, falsifikovanog Ugovora o radu, u Trezoru, gde je, takođe, direktor član Srpske napredne stranke, Svetlana Stanković deponuje potpis i stiče pravo da raspolaže parama škole i parama koje se iz budžeta grada Šapca prebacuju u tu školu. (ovo ni gusari nisu radili)

Na sav ovaj kriminal ukazao je danas na konferenciji za štampu, održanom ispred PIO fonda u Šapcu, predsednik Školskog odbora gospodin Prodanović. On je istakao da je zgrožen onim što se u školi radi i pozvao inspekciju rada, prosvetnu inspekciju, policiju i tužilaštvo da kriminalu koji se odvija u OŠ „Jevrem Obrenović“ stane na put i da se krivci najoštrije kazne. Tim pre što je ovde u pitanju obrazovna ustanova koja uči i vaspitava više od 1.000 dece.

Znimljiva je i činjenica da na sve pritužbe koje građani potpišu svojim imenom i prezimenon organi zakona ne reaguju. U Srbiji su na „ceni“ samo anonimne i lažne prijave koje za cilj imaju korist za Srpsku naprednu stranku i njene članove.

Dakle, u ovom slučaju sve je jasno i sada su na redu istražni organi i Ministar koji treba da prizna grešku i vrati Jelenu Jevrić na mesto direktora škole a krivce koji su ga obmanuli i još uvek ga obmanjuju nanoseći nesagledivu štetu srpskoj prosveti drastično kazni.

Međutim, ako se to ne dogodi onda je sasvim jasno da se pravda mora tražiti kroz građansku neposlušnost.

PS.

Da još nešto objasnim botovima i šabačkim naprednjacima. To što, kako kažete, ne pišem ništa protiv trenutne vlasti nije zbog toga što vučem stranu toj vlasti i gradonačelniku. Na našu nesraću nikada do sada nismo imali priliku da na izborima glasamo za boljeg već za manje zlo. A vi, naprednjaci, ste svojim radom i ponašanjem pokazali i dokazali da ste veće zlo od ovih što su sada na vlasti i, zarad opšteg dobra, treba vas počistiti sa političke scene i grada i Srbije.

Da Vas podsetimo:  Bjelina tuča poslužila Vučiću kao predstava, snimak stigao za 2 minuta, srećom nije ovo slučaj naplatne rampe

NEKA PAMET I RAZUM POBEDE! DA MISLITE A NE DA VERUJETE!

Ivan Kovačević
Izvor: podrinske.com

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime