Sali Beriša objasnio pozadinu ljubavi Vučića i Edija Rame

0
2483

„Između šiptarskih vlada u Tirani i tzv. vlade u Prištini i one kojoj je na čelu bio Aleksandar Vučić a sada Ana Brnabić postoji veoma tesna i prisna saradnja kojoj je osnovni motiv sticanje protivpravne materijalne koristi“,

Juče je gotovo nezapaženo prošla vest u kojoj bivši predsednik Alabanije Sali Beriša optužio sadašnju albansku vladu i vlast kojoj je na čelu veliki Vučićev prijatelj Edi Rama za trgovinu drogom jer je albanska opozicija uz pomoć italijanskih istražnih organa došla u posed validnih dokaza koju tu umešanost u trgovinu drogom i dokazuju. Albanski parlament ukinuo je imunitet ministru policije Tahiriju kako bi bio dostupan policijskim i istražnim organima.

Sali Beriša u tom njegovom intervjuu takođe tvrdi da šiptarski narko fisovi koji kontrolišu albansku vladu i Edija Ramu u svakom trenutku u tunelima po Albaniji imaju sakriveno preko devet milijardi evra. Upravo su te tvrdnje Salija Beriše otkrile i pozadinu velike ljubavi koja je naprasno i odjedanput zavladala između Aleksandra Vučića i Edija Rame kome je i pored vređanja Srbije i stalnih poziva na stvaranje Velike Albanije, Vučić u Beogradu omogućio da predstavi i nekakvu knjigu koju je naškrabao.

Ti navodi Salija Beriše objašnjavaju i žestoku propagandu naprednog izdajničko-mafijaškog kartela za izgradnjom autoputa Niš-Tirana koji Vučić o trošku osiromašenih građana Srbije ima nameru da počne da gradi početkom sledeće godine. Taj autoput je PREVASHODNO potreban šiptarskoj narko mafiji da što brže i efikasnije prebacuje ogromne količine narkotika kako u Srbiju tako i u ostatak Evrope. Trenutno je šiptarska narko-mafija ograničena pošto većinu šverca narkotika obavlja malim brzim gliserima i nema mogućnost prebacivanja većih količina narkotika što bi se reklo u cugu.

Postavlja se naravno i pitanje koliko je od tih devet milijardi evra koje šiptarski narko fisovi drže po tunelima u Albaniji završilo na računu Aleksandra Vučića i pripadnika njegovog izdajničko-mafijaškog klana. Treba li vas podsećati kako je zvaničnim automobilom vlade Srbije dok joj je na čelu bio Aleksandar Vučić sa Kosova i Metohije u centralnu Srbiju švercovan heroin i da je u tom švercu uhvaćen rođeni brat tada državnog sekretara Jablanovića kome je otac pa i on sam poznat po veoma blsikim odnosim sa šiptarskim narko fisovima posebno onima koje vodi terorista i ratni zločinac Ramuš Haradinaj.

Da Vas podsetimo:  Očigledno je opadanje brige Zapada za „bolesnika na Miljacki“

Da li treba onda da nas čudi što je Aleksandar Vučić podržao i odigrao ključnu ulogu u stvaranju vlade tog istog teroriste i ubice Haradinaja preko svojih saučesnika u kosmetskoj verziji SNS poznatijoj kao Srpska lista?

Više je nego očigledno da između šiptarskih vlada u Tirani i tzv. vlade u Prištini i one kojoj je na čelu bio Aleksandar Vučić a sada Ana Brnabić postoji veoma tesna i prisna saradnja kojoj je osnovni motiv sticanje protivpravne materijalne koristi jer je više nego očigledno da šiptarski narko fisovi direktno finansiraju Aleksandra Vučića i njegovu izdajničko-mafijašku kliku.

To objašnjava i zadrtost Aleksandra Vučića da što pre prizna nezavisnot Kosova i Metohije i potpuno ga stavi pod kontrolu šiptarskih narko fisova koji su od Kosova i Metohije pod kontrolom NATO snaga i Euleksa napravili najveću na svetu laboratoriju za preradu heroina. Zarad poređenja samo jedan podatak. Do 1999. godine i momenta dok prostor Kosova i Metohije nisu napustile srpske policijske snage među kojima je bila i specijalizovana jedinica za sprečavanje i suzbijanje narko trafikinga šiptarski narko fisovi sa Kosova i Metohije u zapadnu Evropu godišnje nisu mogli da prebace više od dve tone heroina. U to vreme do 1999. godine i ulaska NATO snaga na Kosovu i Metohiji šiptarski narko fisovi su kontrolisali do četiri visoko opremljene laboratorije za preradu avganistanskog opijuma i heroina lošeg kvaliteta u veoma čisti i kvalitetan heroin namenjen za evropsko tržište. Veliki deo tih laboratorija za preradu heroina nalazio se u bespućima Drenice. Danas na prostoru Kosova i Metohije po procenama UN-a deluje preko 20 takvih visoko opremljenih laboratorija za preradu heroina od kojih je nekoliko i u samom predgrađu Prištine koje godišnje prerađuju preko 60 TONA opijuma i heroina.

Pitanje je samo koliko je novca iz tunela šiptarskih narko fisova završilo na računu Aleksandra Vučića, njegovog brata i njegovih veoma bliskih saradnika.

Da Vas podsetimo:  CRNA KNjIGA: AUSTROUGARSKI ZLOČINI NA ROMANIJI 1914. GODINE

Aleksandar Vučić nije ništa drugo do NAJOBIČNIJI POTRČKO šiptarskih narko fisova koji po svoj prilici kontrolišu sam državni vrh Republike Srbije. Zato ne treba da čudi što režimski i NATO mediji u Srbiji osim veoma šturih vesti uopšte ne prate OGROMAN SKANDAL i žestoko političko previranje koje imamo u Albaniji a na koje je trebalo poentirati svim snagama baš zbog srpskih nacionalnih interesa. U Beogradu nema na žalost ko da poentira jer je sam državni vrh zemlje sa svim pratećim službama čvrsto u rukama šiptarskih narko fisova.

Milinko Milinčić

srbijadanas.net

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime