Samo u Srbiji: Premijerka nije prošla bezbedonosnu proveru?

6
3500
A. Brnabić / Foto: srpskaakcija

Ovo može samo u zemlji Srbiji. Srpske službe bezbednosti izvršile su kompletnu bezbedonosnu proveru. Ana Brnbić tu bezbedonosnu proveru nije prošla jer je ustanovljeno da je u svojoj bliskoj profesionalnoj prošlosti bila zaposlena kao službenik privatno-državnog vojno-obaveštajnog sistema jedne strane velike zemlje. Ona je kao pripadnik NVO a kasnije kao ministarka i danas kao premijer vlade Republike Srbije u stalnom kontaktu sa predstavnicima dve strane obaveštajne službe sa kojima ostvaruje verovali ili ne gotovo svakodnevne kontakte.

I pored činjenice da Mutava nije prošla bezbedonosnu proveru prvo kao ministarka a kasnije i kao premijer ona se ipak nalazi na tom mestu jer je njeno postavljenje službama bezbednosti objašnjeno kao „viša sila“. Ta viša sila je niko drugi do predsednik države Aleksandar Vučić koji je insistirao da se ona postavi kao premijer iako to krši višedecenijska pravilai zakone čime se strahovito bezbedonosno opterećuje država i čitav bezbedonosni i administrativni sistem.

Na žalost ovo ne treba nikoga da čudi jer je i predsednik Aleksandar Vučić u redovnim kontaktima sa predstavnicima najmanje tri obaveštajne službe, dve sa zapada i jedne sa istoka. U vladi su kao konsultanti i savetnici koji rade na „reformama“ angažovani stranci koji su svi do jednog na platnom spisku država iz kojih dolaze i koji u samom vrhu srpske vlasti koordiniraju aktivnosti povodom stvaranja nezavisnog Kosova i Metohije.

Sam predsednik Aleksandar Vučić vodi redovnu komunikaciju i koordiniše sopstvene aktivnosti sa najmanje dva predstavnika strane obaveštajne službe koji mu dostavaljaju i analitiku vezanu za trenutni političku situaciju u zemlji. Upravo su predstvanici tih stranih obaveštajnih službi u direktnom okruženju predsednika Vučića oni koji ga ohrabruju da nastavi započete „reforme“ i pokaže „hrabrost“ kada je stavranje nezavisnog Kosova i Metohije u pitanju. Upravo su oni ti koji objašnjavaju i daju talking points predsedniku Vučiću da mu njihove vlade neće praviti probleme zbog medijskog mraka i cenzure koja vlada u zemlji kao ni da neće praviti problem zbog rušenja Ustavno-pravnog poredka sve dok on bude radio po stvaranju nezavisnog Kosova i Metohije.

Da Vas podsetimo:  Srbija strancima ove godine izdala preko 50.000 radnih dozvola

Zato nijedna NVO koju u Srbiji finansiraju stranci niti jedan jedini put nije napala predsednika Vučića iako je stanje ljudskih prava u Srbiji alarmanto jer imamo slučajevi da u zemlji postoje politički zatvorenici, da se politički zatvorenici u zatvorima bukvalno ubijaju i da je u zemlju ponovo uveden verbalni delikt gde se zbog neslaganja sa veleizdajničkom i antisrpskom politikom predsednika Vučića dobijaju višegodišnje zatvorske kazne.

U vladi i ministarstvima se danas nalazi na desetine stranaca od kojih je velika većina završila vrhunske obaveštajne škole u zemljama iz kojih dolaze. Njihovo prisustvo u institucijama države i vlasti opravdava se nekakvom konsultantskom i savetničkom ulogom koju imaju u procesu pridruživanja EU, a to nije ništa drugo do eufemizam za legendu koje obaveštajne službe stvaraju kako bi omogućile lakšu delatnost i kretanje njihovih špijuna u, kako sami kažu, neprijateljskim redovima.

srpskaakcija.com /srbijadanas.net

 

6 KOMENTARA

  1. А они што су као „прошли“ су стварно чисти? Да безбедносна провера нешто значи после 5. октобра, нико од премијера, председника и доживотних универзалних министара не би сео у фотељу. И Србија би била срећна земља…

  2. Reci ti nama srpski izdajniče Vučiću šta na ubojstvo Olivera kažu tvoji veliki prijatelji ameri i eu i dalje podržavaju otimanje srpskog Kosova a ti si tu samo da izvršavaš. Dok kukavički srpski narod ćuti i trpi ko će zadnji ugasiti voštanicu, Srbije uskoro neće ni biti a možda je to Božja kazna za kukavički, razuzdani, bludni život ko u Sodomi i Gomori Srba i Srpkinja. Samo vi i dalje gledajte parove, farme, Big Brader i ostala zatupljujuća i razarajuća sranja koja uništavaju naše društvo u celini i porodicu kao osnovnu ćeliju društva. Dok se država smanjuje Srbi proteruju i gone iz privremeno okupirane Republike Srpske Krajine, privremeno okupiranog Kosova, polovice Bosne, Srpske Crne Gore i Stare Južne Srbije (Makedonije). Izdajnik daje izjave kako on visoko poštuje Kolindu dok Hrvatska izgoni i posednje Srbe a većina se pokatuličuje pod pritiskom nema dalje.

  3. SPECIJALISTA za OPSTRUKCIJE …Anka je prošla sve zapadne škole, kurseve i obuke naročito čkolu HOS-a. Suvišno je da je i naše bezbednosne službe proveravaju ionako je “naša“ BIA ispostava HOS-a u Srbiji.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime