Sastali se Vučić i Janković, nema više afere “pištolj” na naslovnici Informera

0
1361

Aleksandar Vučić ne kontroliše “Informer”. To je Dragan J. Vučićević dokazao najnovijom naslovnom stranicom “Informera”.

informer

Premijer Aleksandar Vučić i Zaštitnik Građana, Saša Janković, održali su juče prvi sastanak nakon fabrikovanja afere “pištolj”. Kako je saopšteno, Vučić i Janković usaglasili su se da je neophodno unaprediti poštovanje prava građana.

Oni su se dogovorili da će imati redovne sastanke svake prve nedelje u mesecu, baš kao što Aleksandar Vučić i članovi vlade svakog meseca odgovaraju na pitanja narodnih poslanika. Podsetimo da Vučić već devet meseci izbegava da se suoči sa narodnim poslanicima. Po svoj prilici, tako će završiti i mesečni razgovori između Vučića i Jankovića.

Međutim, nakon njihovog sastanka, na naslovnoj stranici po prvi put nema Jankovića i afere “pištolj”. Inače, afera “pištolj” bila je aktuelna tema na naslovnici “Informera” najmanje 20 dana uzastopno.

Da li će “nezavisni novinar” Vučićević nastaviti hajku protiv Ombudsmana i posle “pomirenja” između Jankovića i Vučića, ostaje da vidimo.

Podsetimo da Aleksandar Vučić već nekoliko dana pokušava da popravi svoj radikalski imidž koji već nekoliko meseci dominira u javnosti. Nema više skandaloznih izjava, provokacija, sastaje se sa nevladinim organizacijama, popravlja odnose sa Jankovićem…

Znajući Vučića, ni ta maska neće dugo trajati.

teleprompter.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime