Savetnica sa burnom prošlošću!

0
54347

947225_orig

Znači svako može da proba uniformu i gaćice u kancelariji?

Upoznajte „vrsnu PR menadžerku“ Suzanu Vasiljević. Ona je savetnica za medije Aleksandra Vučića. Suzana je malo poznata javnosti, ali već godinama žari i pali po kabinetima Vlade Srbije. Dok je radila u MUP-u, pištoljem je nasrnula na jednu njenu koleginicu!

Suzana Vasiljević uopšte nije poznata javnosti, ali već godinama radi pri vrhu države kao savetnica za medije ili „PR menadžerka“. Trenutno je zaposlena u kabinetu Prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića.

Prema podacima Agencije za borbu protiv korupcija, koje prenosi Blic, Suzana prima platu od oko 110.000 dinara mesečno.

3687059_orig

Vasiljevićeva ima veoma „bogatu“ radnu biografiju. Vlade se smenjuju, odlaze i dolaze, ali ona na mestu „vrsnog PR menadžera“ ostaje.

Pre nego što je otškrinula vrata PR-a, radila je navodno kao novinar i producent sa svim nivoima Vlade i medijima širom Srbije, kao i iz čitavog sveta uključujući predstavnike najvećih televizijskih stanica (CNN, BBC, CBS, Channel 4 & PBS).

Vasiljevićeva je u MUP-u priredila skandal neviđenih razmera koji je vešto zataškan.

6111906_origPrema pisanju Kurira 17. maja 2013. godine, jedna Dačićeva savetnica pretila je drugoj zaposlenoj ženi u MUP-u izvadivši pištolj! Kurir nije preneo o kojim imenima je reč, ali ubrzo je otkriveno da je upravo Suzana Vasiljević mlatila pištoljem po MUP-u.

– Dačićeva saradnica – njegova savetnica za medije u stranci, poznata po kratkom fitilju i dugom jeziku, pre nekoliko godina, tokom svađe s jednom od devojaka iz pres-službe, izvadila je pištolj i počela da preti i maše. Ona je u više navrata pretila toj devojci preko Fejsbuka, ostavljala joj grozne poruke, tako da je ova situacija nije nikog iznenadila – kaže izvor Kurira iz MUP.

Da Vas podsetimo:  Kako podmladiti Srbiju?

Vasiljevićeva je ubrzo udaljena sa pozicije PR menadžera MUP, ali ne zbog smrtonosnih pretnji, već zbog vanbračne seks afere sa tadašnjim službenikom Ambasade Francuse u Beogradu, Žoržom Uriotom. 

Prema pisanju nedeljnika Akter 23.4.2012. godine, Žorž Uriot je tada bio predstavnik francuske obaveštajne službe. Suzana Vasiljević je uklonjena iz MUP-a i prebčena na novo radno mesto u JP „Srbijašume“.

7066591_orig
Suzana Vasiljević i Žorž Uriot

Prema neproverenim informacijama, upravo je Vasiljevićeva zadužena za „Aferu prisluškivanje“. Naime, u medijima je 2013. godine osvanula informacija da domaće obaveštajne službe i službe bezbednosti nezakonito prisluškuju telefone najviših državnih zvaničnika, naročito Dačića i Nikolića.

3373483_orig

Međutim, nisu Dačić i Nikolić bili meti prisluškivača već Suzana Vasiljević koja je sa pomenutim funkcinerima bila u kontaktu. Praćeni su svi njeni razgovori sa državnim funkcionerima.

5106503_orig

Siniša Mali i Suzana u MUP-u poznata kao „Mače“

Iako Aleksandar Vučić veoma dobro poznaje burnu prošlost Suzane Vasiljević to ga nije sprečilo da je postavi na mesto njegove savetnice za medije! Vasiljevićeva je jedina Vučićeva savetnica dok drugi funkcioneri Vlade ima više savetnika za razne oblasti.

Vasiljevićeva je Vučiću bila i savetnica za medije dok je na kratko bio ministar odbrane! Čak je imala i svoje imejl adresu.

4577426_orig

Aca i Suzana – Zajedno protiv korpucije!

Za Vasiljevićevu takođe tvrde da nije imala završen fakultet za njenog boravka u MUP-u pa je naknadno završila Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu.

Iako više ne radi za policiju, njena biografija i fotografija još nisu uklonjeni sa zvaničnog sajta MUP-a. Ili možda tamo i dalje radi?

4443083_origPogledajte i snimak njenog gostovanja u vestima nekadašnje Fox televizije. Posebno obratite pažnju na njene pokrete, govor tela i način govora. Zaključićete da je reč o relativno histeričnoj i nestabilnoj osobi.

Da Vas podsetimo:  Sve više betona, sve manje prirode – da li je turizam na Zlatiboru ugrožen?

Izjava Suzane Vasiljević počinje na 2:35

teleprompter

like-button.net here

wordpress-themes.org here

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime