Sećanja na laži o Srbima

3
1162

Poštovani posetioci portala www.koreni.rs zbog situacije sa opakim korona virusom malo cemo pauzirati sa nastavcima tekstova  „Loših 100, čine Srbiji zlo…“. Znam da ste zainteresovani da u šestom nastavku čitate o (ne)delovanju i na granici kriminalnom delovanju našeg ambasadora i visokih političara u matici devedesetih godina za istinu o nama. Ovaj video je da se i vi i ja podsetimo koliko je pristrasnog informisanja bilo tih godina, naravno na štetu Srbima. Kasnije se mnogo toga promenilo u stavovima švedskih medija, ali domaći izvori informisanja su preuzeli voćstvo u neizveštavanju ili selektivnom i lažnom izveštavanju o dešavanjima u sadašnjoj Srbiji… Srbija nije učinila ni mikroskopski deo onoga koliko je mogla, da se slika o Srbima kao narodu zlim momcima ublaži a vremenom i promeni…

 

Ko nije video, neka pogleda! Ko je gledao, neka pogleda opet…

Posted by Nikola Janic on Wednesday, March 18, 2015

Sva vaša pitanje, razmišljanja i predloge ostavite u određenom prostor za vaše komentare ispod teksta…

Nikola Janić

3 KOMENTARA

  1. Novac je svakome vazan. Ruskoj drzavi cak vise nego Zapadnom drustvu ali to bolje prikrivaju.

    Srbe lazno pravoslavlje uci da je patnja sveta, da postoje duhovne vrednosti koje su jace od svega, da se treba zrtvovati, da se mora ! oprastati. To je sve pogresno.

    Novac je osnovni nacin unapredjenja kvaliteta zivota. Sa metafizickog pogleda novac je energija zivota koja kruzi. Novac , licni interesi kao I interesi drzave, nacije se moraju postovati I Oni su de facto iznad duhovnih vrednosti kao sto je recimo prijateljstvo, licno ili medju nacijama.

  2. Šef Delegacije Evropske unije u Srbiji Sem Fabrici izjavio je da Brisel traži način da pomogne Srbiji u borbi protiv korona virusa.

    Istakao je da je Srbija korona virus dočekala spremnija nego mnoge zemlje baš zahvaljujući pomoći Unije. Donacijama je obnovljeno 20 kliničkih centara, Institut za virusologiju Torlak, kupljena je oprema Infektivnoj klinici, a u 122 vozila Hitne pomoći od 250 koliko je Srbiji donirala Unija, postoje danas tako dragoceni respiratori.

  3. O nasim patnjama visoko demokratsko drustvo je pokazalo koliko vodi racuna i da ih to brine . To je tako sada ali ta briga (citaj ne briga i sebicnost) je bila ispoljena i pre, odnosno u vase vreme delovanja. Ocigledan dokaz njihove ,,sloge,, i dvolicnosti je medjusoban odnos drzava za vreme korona virusa. Zapad je slozan JEDINO u dogovoru podele plena od pljacke. NEKA TO BUDE POUKA buducim POKOLJENJIMA. Njihove lazi su slatke i prepredene imaju SAMO lepe manire, ali to je dok njima ne pocne da ,,gori,, pod nogama, kao sto je sada. Tada, njihovo nakazno lice se bolje vidi i maske spadaju.Postaju ono sto jesu prazne ljusture u ljudkom obliku. Njima je vazan NOVAC a mozes da cujes isprazne reci o velikim idejama odnosno LAZ,LAZ,…

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime