Sergej na Tviteru

2
1801

Opšte je poznato da se svakakvih gluposti možeš načitati na Tviteru, a ovo se posebno odnosi na tviteraša Trampa, i na (e sad), glumca

Foto: printskrin Youtube
Sergej Trifunovića, kod kojeg ne nalazim ništa od glumačkog talenta nekog ko se vajka da je nekakav Sergej Trifunović, ma šta god to značilo, a ne odnosi se samo i isključivo na njegovo sve učestalije lupetanje na tviteru, kojim bi trebalo da se ko zna kome otvoreno preporiče, jer je tip ozbiljno utripovao da na tviteru prosipa sve same mudrosti (i bisere baca pred svinje), pa će se tako pozabaviti i sa kuhinjom Novaka Đokovića, za koju nalazi da je sva od zeleniš i da upravo zbog toga na terenu ne briljira kako se to od njega očekuje.

Dakle, Sergej se pokazuje i kao izvjesni nutricionista, itd., koji se, zbog Noletove kuhinje opasno (kao) ražestio. – Ej, Sergej, da opet ponovimo ovu scenu ili da damo jedan rez…

Vjerovatno ste i vi zapratili (što, božemoj, nije nimalo teško, naprotiv), da famozni sveupućeni kritičari iz kruga dvojke, uvijek već kritički govore kako je svakidrugi srbin u sve i svašta upućen, od hrane do religije, od tradicije do porodice, dok, s druge strane, takvim se upravo predstavljaju pomenuti kritičari, u čijim redovima zatičemo i jednog Sergeja, koji je (pazi sad), sve osim glumca, i to unazad, iha-ha koliko godina, angažujući se za glavnog i dežurnog kritičari svega srpskog, kako estrade tako ništa manje i onih koji su, poput Noleta, priznaćemo, najbolji među nama.

I, tako, Sergeju zasmetala Đokovićeva kuhinja, odjednom se macan našao u ulozi nutricioniste, a poznato je (između ostalog i to), da kvazi begiš evropejci i nisu baš našem teniskom asu naklonjeni, čak bi se moglo reći da su i Vilanderovi šaputači, da ne napiš – dupeuvlakači. To je taj koncept nove ideologije: i najbolje u srpskom narodu na sva zvona bestidno klevetati!

Da Vas podsetimo:  Vreme našeg umiranja

Budući da je Sergej tinejdž idol, od njega i ne treba očekivati više; posle gostovanja u sjajnoj emisji Agape, bilo mi je više nego jasno o kakvom se (nesjajnom) profilu radi; to je, zaista, milk-šejk, neko ko šalta od Dostojevskog do Američkog načina života, od toga šta Beogradu nedostaje do Noletove ishrane – koja je, prema pomenutom, odveć veganska da bi bila kalorično dominanta.

Ok, Serđo, ti nam, brate, pojasni… Gdje je Kusturica omanuo, i šta bi trebalo da bude na Noletovom prehrambenom repertoaru.

(Na kraju, Sergej je tipičan globalistički proizvod, i nije daleko od istine (čast velikim izuzecima u srpskoj kinematografiji!) Hičekok kad veli: „Glumci su smeće!“

in4s.net

2 KOMENTARA

  1. Ne mogu da verujem koliki trud oko pisanja ovog teksta samo zato što je neko komentarisao način ishrane Novaka Djokovića.

  2. Lični stav, ako je stvarno lični, morao bi da bude i potpisan. Morao bi da bude i jezički korektan a – nije. Konačno, na sajtu, koji pretenduje da bude među onima, čiji stav ima težinu i uvažava se, tekst ne može da se završi tvrdnjom da je neko smeće. Na stranu to šta ko misli o Sergeju Trifunoviću niko nikome ne može uskratiti pravo na slobodno mišljenje, a ako to mišljenje u pisanoj formi ne zadovoljava etičke i jezičke kriterijume može da se ne objavi.
    Shvastite ovo kao sasvim lični sav napisan povodom upravo prispelog poziva da se priključim sajtu (i) kao saradnik.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime