Šešelj “raspalio” po Vučiću: On je pametan, inteligentan i obrazovaniji od mojih saradnika

3
1788

seseljVojislav Šešelj ušao je večeras u šest časova na “Farmu”. Odmah je krenuo sa “kritikama” na račun Aleksandra Vučića.

Vojislav Šešelj ušao je večeras u šest časova na “Farmu”, iako je samo par meseci ranije gledao smrt u oči zbog pogoršanog zdravstvenog stanja.

Kada je Haški tribunal popustio pritisak, Šešelj je odmah ozdravio. Hag se više ni ne oglašava povodom Šešelja, pa je ovo idealna prilika da prikupi simpatije lakovernih glasača pre izbora.

Kako se čini, Vučić održava svoju stranu dogovora da Šešelju omogući prostor u medijima, ukoliko ga Šešelj ne bude javno kritikovao i napadao.

Šešelj je ispoštovao svoju stranu dogovora tako što će hvaliti Aleksandra Vučića.

Samo pljuje Tomu, a Vučić je inteligentan

Šešelj je Vučića na “Farmi” iskritikovao rečima “on je intelektualno izrasliji”.

– Ja cenim njihove javne postupke i to i kritikujem. Često me kritikujem da nemam iste aršine prema Tomi i Vučiću. To je tačno. U Tomislava sam imao neograničeno poverenje. U Vućića nisam. On je uvek bio svojeglav, njega povuče njegova pamet. On je bio intelektualno izrasliji, obrazovaniji od ostalih mojih saradnika. On je majstor političkih manipulacija. Tomislav nije hteo da čita knjige, samo bi da peče rakiju. Ali, dobro, to je narodski. Toma je ukrao 20 poslaničkih mandata. Vučić kad je odlazio, on je vratio svoj odbornički mandat i to je pošteno, rekao je Šešelj.

Šešelj je ispričao da je Toma imao TV emisijiu i da se prenemagao.

– Jeste po zakonima Srbije i moramo ga isporučiti, a Vučić je bio blaži tu i rekao da neće isporučiti, rekao je Šešelj.

– Ja sam u tim godinama da čovek u svakom trenutku može da umre. Ja moram da pobedim na izborima, meni se ne umire. Moramo mi srpski radikali da izbavimo zemlju iz ekonomske krize. Nema ko drugi, smatra Šešelj.

Da Vas podsetimo:  Preti li Srbiji prekid evropskih integracija

Samo još da Vučić i Šešelj zajedno formiraju vladu. Ekonomski napredak nam je zagarantovan.

teleprompter.rs

3 KOMENTARA

  1. Seselj je najveca stetocina koja se pojavila u Srbiji. Ne samo sto je on stetocina, nego je proizveo I Aleksandra Vucica, I Tomu Nitkolica …I jednom I drugom je devojacko Seselj……

  2. Da li je ovo pragmatičnost ili izdaja uverenja i stavova iz dana pre Haga? Otužno je ovo čitati. Sreća pa je radikalna stranka marginalna za, eventualna, izborna iznenađenja. Samo mi uvek bude loše kad posmatram kapitulaciju principa pred egzistencijalnim pretnjama.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime