Emil Vlajki: Šešelja neće pustiti živog

2
1723

seselj

Šešelj bukvalno „razbucao“ optužnicu protiv njega, pravno porazio čitav Haški tribunal, a „krvnici su uvek osetljivi na takve stvari i svete se na najgori mogući način“ – ocenio je potpredsednik RS

„VELIKI brat“ neće pustiti Vojislava Šešelja živog iz zatvora, osim ako ne bude toliko onemoćao da će njegova smrt veoma brzo biti izvesna – upozorio je potpredsednik Republike Srpske Emil Vlajki, povodom 11 godina od kada je lider radikala zatvoren u Hagu.

„Taj zločin, ta svinjarija, dešava se u centru Zapada, kome su puna usta ljudskih prava. Uopšte nije važno koje je Šešelj nacionalnosti, vere, ili političke orijentacije. Pa da je i najcrnji zločinac, takav tretman ne bi zasluživao“, saopšteno je iz Vlajkijevog kabineta.

Vlajki ocenjuje da će Šešelj, kako stvari stoje, još dugi niz godina provesti na istom mestu, ako poživi, jer boluje od raka.

Potpredsednik Srpske podseća da je u Haškom tribunalu „umrlo“ već desetak srpskih optuženika, a nijedan Hrvat ni musliman.

„Kao i za (Slobodana) Miloševića, za kojeg sam godinu dana pre njegove smrti napisao da će nastradati u zatvoru, tako sam pre izvesnog vremena objavio tekst o Šešelju: „Slučajne smrti u Ševeningenu“, navodi Vlajki.

On ističe da je Šešelj bukvalno „razbucao“ optužnicu protiv njega, pravno porazio čitav Haški tribunal, a „krvnici su uvek osetljivi na takve stvari i svete se na najgori mogući način“.

„Istorija će, međutim, dati konačan sud o ovom tribunalu i pokazaće se da je propast ovakvog Zapada počela upravo u centru „međunarodne pravde“ u Hagu“, ocenjuje Vlajki.

fakti.org

like-button.net here

wordpress-themes.org here

2 KOMENTARA

  1. svi koji su dobrovoljno otišli u hag su dobili od države po milionče evra,naj bolje da svi koji su to dobili ostanu tamo,pogotovu za ovoga.

  2. iskreno se nadam da ove predpostavke se nece ispuniti dace Vog dati Vojislavu Seselju snage da se izbori sa Haskim zlotvorima i onim iz Beograda koji im pomazu.Ziveo Vojislav Seselj!!!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime