Sin Zorane Mihajlović nosi patike od 700 evra

1
1464

Ove nedelje u američkoj ambasadi priređen je svečani koktel povodom američkog praznika Dana nezavisnosti. Ovaj koktel je privukao veliki broj ljudi koji se u Srbiji deklarišu kao američki ljudi. Pored starih lica bliskih američkoj ambasadi, bilo je tu i novih, kao što je Boško Obradović koji je došao u društvu dugogodišnjeg americkog čoveka Vuka Jeremića. Zorana Mihajlović došla je sa svojim sinom Draganom. Sin Dragan poput svoje majke pokazao je da voli skupu garderobu i američku ambasadu.

Zorana Mihajlovič važi za osobu koja na garderobu voli da troši na desetine hiljada evra. Prema našim izvorima Zorana svake nedelje ima trošak u iznosu od 500 evra za svog privatnog frizera i šminkera. Ovaj skupi hobi je preuzeo i njen sin Dragan. Mladi Mihajlović koji jedva ima dvadeset godina na koktelu u američkoj ambasadi pojavio se u patikama marke VALENTINO. Ovaj model patika VALENTINO košta 700 evra.

Zorana Mihajlović se trudi da svom mezimcu ispuni sve želje. Pored skupe garderobe, Dragan česti odlazi na putovanja. Jedna od omiljenih destinacija mu je Amerika. Ljubav prema Americi je nasledio od majke koja je čak i jednu slavu pravila u hotelu da bi američki ambasador mogao da dođe. Da li ćemo u budućnosti gledati naslednika Zorane Mihajlović u politici, kao novog američkog lobiste ili će uskoro Zorana Mihajlivić otići u političku prošlost ostaje da vidimo.

Izvor: istraga.rs

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime