Sindikat policije protiv gej parade

1
855

szp

Sindikat zaposlenih Policije uputio je obaveštenje medijima u Srbiji, u kojem se protivi održavanju gej „parade“ zakazane za 18. septembar 2016. godine. Srbija ima važnijih stvari o kojima treba da brine, počev od posrnule ekonomije do čuvanja vlastitih granica. Odvajanje preko milion evra iz budžeta, to jeste, iz džepova građana Srbije, za jednu ovakvu manifestaciju, zaista je nešto što nam je danas najmanje potrebno.

1 KOMENTAR

  1. Tako je. Dovoljno smo,i kao država i kao društvo, platili i propatili zbog pedera. Vreme je da se bavimo prioritetima a za margine će biti vremena. Milion evra? Koliko bi dece za te pare moglo imati školsku užinu!
    Uostalom, LGBT šetnju možemo posmatrati na dva način; ili kao deo borbe za neka svoja prava ili kao deo marketinga radi bolje „promocije“. Kako god da posmatramo finasijski teret treba da pada na LGBT organizaciju.( Mogu da im pomognu oni što šetaju sa njima ) Ne postoji ni jedan, ni ekonomski opravdan a ni moralan razlog, da u vreme materijalne bede i vladavine bele kuge finansijski podržavamo minornu grupu stanovništva. Neka izdvoje milion evra pa neka šetaju do mile volje.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime