Šiptari mogu da biju Srbe nekažnjeno

2
905

zatvorPosle kraćeg zadržavanja u pritvoru, Šiptar koji je Srbinu Goranu Pejiću iz Klokota naneo povrede opasne po život, pušten je do suđenja.

Naime, Bislim Trena koji je dugovao novac zbog kupljenog automobila od ovdašnjeg Srbina, umesto vraćanja duga namamio je prodavca u zasedu i sa prijateljima mu naneo teške telesne povrede, opasne po život, tukući ga izvesno vreme bejzbol palicama. On je ubrzo priveden ali posle uobičajenog zadržavanja u pritvoru pušten uz određen kućni pritvor u trajanju od mesec dana, dok ne počne suđenje.

Kosovska Vitina: Srbin na smrt pretučen, zapaljena srpska kuća

Meštani su ustrahu iz više razloga. Jedan od osnovnih je taj što ni jedan od režimskih medija nije javio o ovom teškom napadu na meštanina ovog srpskog sela koji se još uvek nalazi na intenzivnoj nezi. Brine ih i to štoje Bislim poznat kao agresivac koji hoda naoružan naokolo i uprkos činjenici da to svi znaju, pa i policija, ostaje nedodoirljiv zahvaljujući svojoj prošlosti jer je bio pripadnik šiptarskih terorističkih jedinica na jugu Srbije.

Veći broj njih čak smatra da je gradonačelnik šiptarske opštine, Srećko Spasić, taj koji će ga uzeti u zaštitu jer je zahvaljujući glasovima Bislimijevih političkih saradnika i dospeo na mesto gradonačelnika zahvaljujući čemu svi oko Spasića uživaju slobodu da se bahate. Bislim je inače zaposlen kao radnik komunalnog preduzeća u novoosnovanoj šiptarskoj „Opštini“ Klokot.

Otkriven identitet napadača na Gorana Pejića, Srbina sa KiM

Meštani se nadaju da će Bislim dobiti otkaz, s obzirom na to da ne sme da dolazi na posao zbog mere koja mu je određena, ali to neće biti moguće jer takve prestupnike u tim slučajevima ipak štiti zakon do pravosnažne presude. Ali i da nije toga, meštani tvrde da „nas Srbe (Spasić) isteruje za svku sitnicu a njih (Šiptare) ne sme nida pomisli da kazni“.

Da Vas podsetimo:  Ne možemo da vas primimo, ali se osećajte kao da ste u EU

Sve ovo govori o obespravljenosti Srba na Kosovu i Metohiji i podrška u tome koju šiptarski nasilnici uživaju kako od svojih „službi“, od takozvane „KPS“ policije, preko njihovih „Sudova“ pa i do ostatka „sistema“, tako i od srpskih medija i političara koji o ovom zločinu ni reč nisu progovorili!

KmNovine.com

2 KOMENTARA

  1. Hm,hmmm..daleko je „jugoslovenstvo“ od Aleksandra Karadjordjevica i bratstva i jedinstva preporuke Broza,to su proslosti,novi kurs „srbstva“,dobili smo“devedesetih godina“,stampanog u pristojnih 1.200.000 primeraka, kucaj: udruzenje starosedelaca srbije

  2. To mnogo govori i o zdravstvenom stanju srpstva u Srbiji, jer je samo posledica cutanja na stradanje Srba na Kosmetu, koje je samo nastavak cutanja na stradanje Srba u Slavoniji, Bosni i Krajini. Osecanje pripadnosti (na)rodu je nesto zivo, i kao sve zivo mora da se neguje da bi bilo zdravo i jako. A u Srbiji je to osecanje vec ceo vek guseno u ime jugoslovenstva, da bi se poslednjih decenija to nastavilo u ime „evropejstva“. Nije cudo sto se ljudi ponasaju kao da ti neki daleki Srbi i nisu neki (na)rod, a ustvari to nisu oni koji tako osecaju.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime