Šiptarska “policija“ zaplenila srpske proizvode

0
999

Ilegalni opštinski organi šiptarskih separatista zaplenili su srpske porizvode u Lipljanu a razlog je to što na deklaraciji nije pisalo „republika Kosovo“.
Hrana i higijenski proizvodi iz centralne Srbije, za koje nije postojao račun na ime ilegalnih separatističkih struktura, zaplenjeni su tokom kontrole na auto-putu Priština – Skoplje.

„Prevozio ih je srpski trgovac i bili su namenjeni za tržište u opštini Štrpce. Proizvode je konfiskovala takozvana „kosovska carina“ „, rekao je Imer Rustemaj, direktor ilegalnog šiptarskog inspektorata u opštini Lipljan.

Dodao je da ne postoje proizvodi u gradu Lipljanu koji nisu u skladu sa nedavnom odlukom takozvane „vlade“ kosovskih separatista.

Međutim, za to isto vreme najgori kriminal protiv Srba u punom je procvatu i bez ijednog pronađenog počinioca. Tako se za jednu noć dogodi i do deset krađa ili pokušaja razbojništva:

Takozvani „carinici“ šiptarskog sistema pojačali su patrole na severu Kosova i Metohije, nakon uvođenja taksi od sto odsto na proizvode iz centralne Srbije i Bosne i Hercegovine, navela je takozvana „kosovska policija“.

Istovremeno, kako su KM novine istraživale, prodavnice u vlasništvu šiptarskih trgovaca u delu grada pod albanskom kontrolom, prepune su upravo proizvodima koji stižu iz centralne Srbije.

Prisustvo ovih službi na prostoru na kme d nedavno nisu smeli ni da pomisle da promole nos, omogućila je Vlada koju je oformio SNS a odgovornu kombinaciju činili su Tomislav Nikolić, Ivica Dačić i Aleksandar Vučić.

Izvor: kmnovine.com

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime