Skandal -Čačanski naprednjaci oteli i đački autobus zbog mitinga

0
850

Zbog kontramitinga SNS-a u Beogradu već dva dana ne saobraća đački autobus na relaciji Mrčajevci-Ostra.

Kako su nam saopštili roditelji, preko 20 učenika juče je bilo prinuđeno da pešači i do desetak kilometara po snegu kako bi došli do škole i natrag, a neki iz udaljenih sela se nisu ni pojavili u školi jer nisu znali da autobus neće doći a nemaju mogućnost da ih neko doveze. Roditelje je posebno ražestila informacija da je autobus povučen kako bi čačanski naprednjaci otišli na miting u Beograd.

-Nismo mogli da verujemo da je neko spreman da ide toliko daleko i da deci uskrati prevoz do škole zbog odlaska na miting. Kada su nam deca javila da nema đačkog autobusa zvali smo vozača, zabrinuti pre svega za njega, jer on održava tu liniju i svi ga znamo. Rekao nam je da vozi naprednjake na miting u Beograd i da se izvinjava deci ali da nije do njega. Autobus ne saobraća ni danas jer se đački autobus sinoć pokvario u Ljigu pa je poslat drugi po mitingaše. Više od 20 učenika dva dana se muči po zimi putujući do škole, a neki učenici koji su prilično udaljeni i koji nemaju mogućnost da ih neko odveze ne idu u školu. Zar je politika preča od maltretiranja dece, revoltirani su roditelji.

Kako su nam rekli u Autoprevozu, autobus zaista jeste prevozio naprednjake na miting, a đački autobus počeće da saobraća danas popodne.

-Vozač je zadužio drugi autobus jer je njegov ostao u kvaru, tako da će đački autobus u 13:30 ponovo krenuti,saopšteno nam je u Autoprevozu.

Đački polazak je u 7:15 iz Ostre i vraća đake iz Mrčajevaca u 13:30.

Da Vas podsetimo:  Zašto nemamo i zašto imamo neke ambasadore?

Izvor: ozonpress.net

 

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime