SKANDAL SNS u saopštenju našeg kolegu nazvao svinjom i gnjidom!

0
420
Saša Stojković / Foto: Privatna arhiva

Potpuno je nepojmljivo i neodgovorno da jedna politička stranka novinara ili urednika nekog medija nazove „svinjom“ i „gnjidom“ u javnom obračanju, bez obzira na to šta je on napisao, odnosno objavio. Za takvo ponašanje prema neistomišljenicima nema opravdanja, pa je saopštenje Gradskog odbora Srpske napredne stranke iz Vranja, u kom je glavni i odgovorni urednik portala Infovranjske.rs Saša Stojković naišlo na osudu.

GO SNS iz Vranja nije birao reči kojima se obratio Stojkoviću, a portal „Vranjska plus“ je sa javnosti podelio saopštenje koje je stiglo na redakcijsku adresu. A reakciju naprednjaka iz Vranja na tekst „Plačivučko i plačivučići“ objavljenom 23. jula 2020. godine prenosimo u celosti bez ikakvih redakcijskih izmena:

„Zavuko si se u mišju rupu, gnjido jedna ljudska, nepismena, zla, ružna, nepokretna… I baviš se svinjogojstvom… Ti ćeš nekog da kritikuješ? Ti koji žališ za svetom u kome si mogao da sa vrtić obrazovanjem budeš i glumac i novinar, urednik radija i menadžer kafića iiii …. kosmonaut si mogao biti! Naravno, uz pune džepove para za nerad, ležanje, tračarenje, spletkarenje, oljagavanje, prostacizam i malograđanštinu… I u šta si se pretvorio!? Nepokretni lenjivac!? Svinjogojstvo. To je zbog mržnje, zla, malograđanštine koju doručkuješ i ručaš, prostacizma koji večeraš.

Da ti odgovorimo za PlačkoVučića i plačkovučiće! To što ljubiš šiptare i njihove institucije, to što je za tebe Tončev vrhunski intelekt Južne pruge, to nije politika! To je svinjogojstveno novinarstvo u prevodu, za šaku parica pišem sve samo da bi kupio trice i nahranio sopstvenu veličinu poprilično i alarmantno zabrinjavajuće kolosalnu! A treba nahraniti i malog, pod znacima navoda malog, sledbenika svinjogojstvenog novinarstva koji će kad poraste možda biti tata. Kao i pacova iz Banje što za zrnce kukuruza može sve da uobliči u svinjogojstveno novinarstvo.

Da Vas podsetimo:  Univerzitet Stenford raskrinkao botove - ugašeni jer su služili samo propagandi vlasti

Albanska većina u Bujanovcu i pirova pobeda crvenog kmeta u Surdulici, u Vranju nemaju publiku. Tvoje mišljenje iz blata sopstvenog brloga u koje si se sam zatvorio je smešno i nebitno! Šta je gica, ma Gicetina, htela da kaže?

Saopštenje SNS iz Vranja / Foto: Printscreen

1. Da je normalno da Srbi u Bujanovcu sa 42% podrške ne učestvuju u vlasti?
2. Da je normalno da Albanci ispod 1% učestvuju u Republičkoj vlasti?
3. Da je sasvim normalno da Tirana uređuje lokalnu vlast u Bujanovcu?
4. I ko je Tončev? Možda za tebe ideal političara, a za Vranje?

Da možeš da izađeš iz brloga čuo bi tvoje sugrađane šta misle o njemu. Bolje da ne pišem jer taj zna da pliva samo u istom blatu i kočini u kojoj si i ti!! Elem, dragi moji svinjogojični intelektualci, istina je sledeća:

1. Na izborima u Vranju, Pčinjskom okrugu i Srbiji pobedio je SNS!!!

2. Postignut je izborni rezultat koji do sada u istoriji parlamentarizma u Srbiji nijedna stranka nije postigla.

3. Na lokalnim izborima u Vranju SNS je osvojio 38 odborničkih mandata, što nijedna stranka nije uspela i dugo će ovo biti standard za lokalne političke opcije.

A ti i tvoji prasići i dalje ruckajte! Mi vam trice nećemo kupovati! Najviše volite da jedete one iz Drenice i Surdulice! Prijatno Vam bilo!

P.S. PIŠI, SEDI, SMRDI, JEDI!!!“, navodi se u saopštenju koje je potpisao Gradski odbor SNS Vranje.

Izvor: Direktno.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime