SKANDAL! Vučić poslanicima: Znate li vi šta znači MILF? To je jeziva stvar!

3
10085

vucic i zorana– Principi su važni, ideje, a ne tante za tante ili tante za kukuriku. Vi ste za Zoranu Mihajlović, Ješić je rekao, da je ona MILF, znate li šta znači to, to je jeziva stvar. Umesto da izađete i kažete to je sramno, vi kazete ajde da trgujemo, rekao je Vučić komentarišući tvit Gorana Ješića o ministarki Zorani Mihajlović.

Za one koji ne znaju, MILF je vulgarna skraćenica na engleskom jeziku: “Mother I’d Like to F***” – u prevodu na srpski: “Majka koju bih želeo da j****”. Radi se o skraćenici koja opisuje starije žene, pretežno majke, koje nose epitet “dobrih riba”.

Ovo je prvi put da je jedan premijer za skupštinskom govornicom izgovorio tako nešto.

Inače, Vučić je tom izjavom dokazao da ima perverzniji mozak od svih. Istina je da je Goran Ješić 2013. godine preko Tvitera napao Zoranu Mihajlović. Nazivao ju je “porno divom u dresu ministarke energetike”, koja je “ekspert kao i većina članova Vlade”.

Nigde se ne spominje “MILF”!

Inače, javnost je osudila Ješića za komentare koje je tada uputio ministarki Zorani Mihajlović. Podsetimo da je Ješić ranije ispsovao novinarku lista “Alo” jer mu je postavila pitanje o njegovim novim kolima, dok je Vojislav Šešelj na Tviteru napisao da su Zorani Mihajlović “večito oderana kolena” od klečanja.

Niko, pa čak ni Vučić, nije javno osudio reči Vojislava Šešelja!

Vučić se osvrnuo i na perverzne izjave Zorana Živkovića koji je jednom prilikom rekao da su Stanislava Pak i Zorana Mihajlović “političke plavuše”. Živković je iz skupštinske klupe dobacio da to nije istina.

Vučić mu je uzvratio da je sve istina. Postoji snimak koji dokazuje da je Živković Stanislavu Pak i Zoranu Mihajlović opisao kao “političke plavuše”.

Da Vas podsetimo:  Cementara u Beočinu: Građanima zagađenje, a opštini investicije

teleprompter.rs

3 KOMENTARA

  1. Evo, priznajem, da sam sa svojih 58 godina neobavešten i ne znam šta znači MILF. Dobro, da nije bilo našeg Premijera (koji se, očigledno, razume u problematiku, uostalom, kao i u sve teme koje možete zamisliti), ne bi mi palo na pamet da googlam taj pojam. Po toj definiciji, to bi čak, trebalo da bude kompliment (jer pokazuje da je seksualno poželjna) i ja ga NIKADA ne bi upotrebio uz njeno ime. I pre nego što sam o njoj išta znao (svedok mi je žena), kada sam je prvi put video na TV, rekao sam: „Ova žena je zlo u ljudskom obliku“! Naravno, u to smo se svi, kasnije i uverili (glasanje o „genocidu u Srebrenici“, Trilaterala, podmukli rad protiv Južnog toka i Rusa…Sve u korist Zapada.

    • Ako te sretnem na ulici i kažem ti: „Uf dobra ti je majka, baš bih seks sa njom“, da li bi to shvatio kao kompliment ili bi se uvredio?

  2. Simptomatično je da premijer Vučić veoma mirno prihvata optužbe na račun članova svoje vlade da su falsifikatori, lopovi, nestručni, nepismeni, strani plaćenici i da ne nabrajam dalje, ali reaguje krajnje neprimereno na svaku seksističku primedbu. I još je preuveličava, spinuje. I on je, kao, veliki poštovalac jednakosti polova.
    Da se razumemo, naravno da svaki seksistički postupak treba osuditi. Ali ovo što Vučić radi je nepoštovanje žena u Srbiji! Zašto misli da su žene glupe i da će ih sa dve bezvredne kritike, upućene dvojici neotesanih primitivaca, uspeti zavarati, skrenuti misli sa činjenice da će u Srbiji otkaz dobiti pre žene nego muškarci, da su lošije plaćene, da im porodice žive sve skromnije, da je država u kojoj žive sve nesigurnija i negostoljubivija,da je vlada čiji je premijer Vučić izdajnička i rušilačka. Vučiću, nemojte da nervirate žene. Čak smešno i izgleda kada tako neotesano nastupate za govornicom premijera. Naučili vas i podučili, ali smešni ste.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime