Skandalozna pljačka opštinskog budžeta preko polupismenih kadrova

1
415
Foto: printscreen

Veliki broj građana Paraćina javio nam se šokiran saznanjem ko su članovi opštinskog veća koji upravljaju Paraćinom. Za njih je ovo bila totalna nepoznanica, sve do pre par dana, kada su ovi “stručnjaci” savladali veštinu korišćenja “Skypa-a” i to obnarodovali putem najskuplje plaćene fejbuk stranice u istoriji takozane FTV Paraćin.

Da li vi znate ko su Milan Milojević, Dunja Ristić i Goranko Tačić?
To su ljudi koji bez ikakvog znanja i škole danas upravljaju našim gradom, to su članovi opštinske vlade za čije plate i doprinose mi poreski obveznici izdvajamo 50 milona dinara po mandatu vlasti.

Da li je normalno da Milan Milojević koji u svojoj biografiji ima da je držao prodavnicu danas rukovodi kao lokalni ministar javnim službama, upravom za investicije, mesnim zajednicama i sportskim udruženjima a što možete videti i na sajtu opštine Paraćin. Da li je moguće da se ovaj čovek koji od obrazovanja ima samo srednju školu razume u sve ovo oblasti a da je sa svojih 60 godina života držao prodavnicu u Vrapčanu sa kojom je propao.

Da li je neko od vas čuo za Dunju Ristić koja je zadužena za osnovne i srednje škole i kulturu a da u tim oblastima nema dan radnog staža a u biografiji joj piše da je završila višu školu u Kruševcu. Zamislite kako se osećaju naši prosvetari kada im šefuje devojka koja nema ni fakultet ni obrazovanje i kojoj je jedina preporuka za ovo radno mesto to što je član stranke predsednika opštine Saše Paunovića.

Da li znate poštovani Paraćinci da je Goranko Tačić postao član opštinskog veća tako što je njegov tast odbornik Vlada Ristić prešao iz SNS u Demokratsku stranku gde je pored Goranka zaposlio i sebe u Direkciji za izgradnju a ćerku u opštini. Samo na ovu porodicu preletača Paunović je potrošio 200.000 evra naših para.

Da Vas podsetimo:  Mina iz Krušika pronađena tokom oslobađanja Tripolija

Da li te je sramota predsedniče opštine Paunoviću što desetinama miliona dinara plaćaš ove neznalice i oreletače za koje niko u Paraćinu nije čuo. Našim parama plaćaš svoje nepismene poslušnike bez ikakvog znanja iz oblasti za koje su zaduženi. Došlo je vreme da građanima i pravosudnim organima položiš račune!

Izvor: paracinonline.com

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime