Skinite pet „lažnih“ kilograma za samo pet dana

0
872

Priroda je oduvek bila naša najbolja medicina, pomoću koje se možemo odupreti brojnim bolestima, ali i smršati. Najbolji primer njene moći krije se u jednostavnom napitku i pravilu 5-5-5, uz pomoć kojeg se već u prvih 5 dana možete rešiti takozvanih lažnih kilograma.

kuvanje-580x326Pravilo 5-5-5 sastoji se od jednostavnog napitka i nekoliko malih saveta kojih, ako želite da postignete maksimalni učinak, treba strogo da se pridržavate.

Tri brojke pet odnose se na brzinu pripreme (5 minuta), trajanje tretmana (5 dana) i maksimalni mogući rezultat (skidanje do 5 kilograma).

Sastojci za napitak:

– šaka (oko 60 g) svežeg peršuna
– 1 limun
– 1 čaša vode

Priprema:

1. Peršun dobro operite, stavite u blender i usitnite.

2. U blender dodajte i sok od limuna i čašu vode i sve zajedno dobro izmiksajte.

Primena pravila 5-5-5:

– Napitak popijte svako jutro čim se probudite, pre bilo kojeg jela i pića.

– Postupak ponavljajte pet dana za redom, bez izuzetka.

– Nakon petog dana napravite pauzu od 10 dana i, prema želji, ponovite postupak.

– Napitak ubrzava metabolizam i probavu, sprečava nakupljanje vode u telu i nadutost i pomaže organizmu da brže i učinkovitije sagoreva masnoću i kalorije.

Napomena:

– Pravilo 5-5-5 neće u rekordnom roku otopiti nakupljenu masnoću, već će ubrzati metabolizam i pomoći vam da čim brže dođete do željenih rezultata.

– Gubitak kilograma, koji ćete zasigurno vrlo brzo primetiti na vagi, najviše se odnosi na nakupljenu vodu u telu i na usporenu probavu zbog kojih se osećamo naduveni i deblji nego što zaista jesmo. Upravo zbog toga, prvih pet kilograma koje možete izgubiti nazivamo ‘lažni’ kilogrami.

– Tokom tih 5 dana jedite umereno i zdravo, odnosno jedite voće i povrće i pijte puno vode. Sladolede, čokoladu, lazanje i slčne kalorijske bombe, naravno, izbegavajte.

Da Vas podsetimo:  Pritisci - 15

www.dnevno.rs/Pixabay.com

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime