Skupo, ne radi, a građani pitaju čemu služi

0
3062

Gradskoj vlasti puna su usta demagogije kako sve što radi, radi u korist građana. Da li je baš tako i koliko građani uopšte imaju informacije i saznanja o tome u koje namene lokalna vlast u Čačku, troši novac iz gradskog budžeta u koji se slivaju pare građana kao poreskih obveznika.

Po mejlu koji je stigao u našu redakciju čini se da građani niti su informisani, niti vide opravdanost pojedinih skupih investicija.

Evo šta kaže naša sugrađanka koja nam je poslala mejl:

Poštovani,

razlog mog javljanja je činjenica da već nekoliko puta, šetajući se gradom, vidim ove stubiće kako uopšte ne rade. Pitala sam se i zašto su postavljani. Ali posle saznanja da su, kako je meni rečeno, plaćeni izmeđi 5.500 i 6.000 eura po komadu i još jenodnom da naglasim PO KOMADU, ne mogu, a da ne dam javni komentar.

Da li je one koji su ovo odlučili da stave sramota kako troše novac građana? I uz to već par dana obilazim da vidim ovo čudo od tehnike, ali oni kao da ne rade. Zato vam šaljem slike od sinoć, jer želim da znam da li oni uopšte ičemu služe, kada  već nekoliko dana koliko ih ja obilazim, ne bi li videla kako to čudo tehnike koje je toliko plaćeno izgleda, oni stoje u zemlji. Postavljam pitanje čemu ovo služi, a uz to izgleda i ne radi?

Izvor: ozonpress.net

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime