Skupština grada Kragujevca priznala da je LAGALA građane!

0
230

Ovo se kaže u zvaničnom odgovoru Gradske uprave za poslove orgaa grada Skupštine grada Kragujevca povodom serije tekstova našeg portala o „nestanku“ tribina za igrališta u Velikom parku u Kragujevcu.

nove-„reparirane“ tribine postavljene u naselju Bagremar

Ovim saopštenjem praktično u Skupštini grada Kragujevca priznali da su- SLAGALI građane.

Na zvaničnom sajtu Skupštine grada 30. jula ove godine objavljen je tekst u kome Predrag Stevović, gradski većnik za sport „predaje“ građanima igralište na kome je kako se kaže „u okviru radova ukupne vrednosti oko 450 hiljada dinara urađene su mreže iza golova, rekonstruisani golovi, postavljenje mrežice i urađene su nove tribine„.

„NOVE tribine ludih navijača…“

Inače, bivši predsednik Evropskog saveta Donald Tusk u svom izlaganju u sedištu Ujedinjenih nacija svojevremno govoreći na sličnu temu naglasio je značaj iznošenja istine u javnom životu, kao i značaj slobode, vladavine prava.

– Mnogi političari lažu kako bi ostali na vlasti. Da biste zaštitili istinu, nije dovoljno optužiti druge da promovišu lažne vesti. Iskreno govoreći, bilo bi dovoljno da jednostavno prestanete lagati. Danas previše političara koristi laži kao trajnu metodu kako bi se održali na vlasti“, kazao je Tusk u obraćanju na zasedanju Generalne skupštine Ujedinjenih naroda u Njujorku.

ucenatar.rs foto: ilustracija/IS SKG

izvor:http://ucentru.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime