Slađana Velkov – Kriza je samo deo velikog plana, evo ko vuče konce iz senke!

1
73

Gost emisije „Intervju“ bila je Slađana Velkov, lekar i borac protiv globalizma.

Trenutno živi i radi u Saudijskoj Arabiji. Godinama se bavi obrazovanjem ljudi o samoizlečenju pravilnom ishranom i načinom života. Održala je više od 100 predavanja, a dala je i brojne intervjue medijima širom sveta. U svojim nastupima govori o štetnosti delovanja Novog svetskog poretka i planovima moćnika za budućnost.

Za gledaoce produkcije BALKAN INFO otvoreno govori o tome ko i kako vlada svetom, iznoseći i rezultate svojih istraživanja o tome.

Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

1 KOMENTAR

  1. Bas bi voleo da saznam ko vuce konce iz senke?????Njoj je to verovatno neko sapnuo, a ja cu na njenu ,,tvrdnju,,da joj verujem. Bar ovakvih deset intervjua ima i svaki od njih zna i svaki zna drugacije da objasni. Paa, ko hoce neka veruje, za svakog ima po nesto…..Bas cudno. Ja mislim da treba da pozovemo vidovnjaka koji vrti svoj presten na ruci i kaze prividja mu se bas tada (to je bio vidovnjak Ramovic). To je bilo pre dvadeset godina i bilo je naivna igra za lakoverne. Sada imamo sveznajuce lekare, doktore nauka, pisce, filozofe i svake druge profesije i niko ne govori u skladu sa svojim znanjem profesije vec prica naucen tekst sa ciljem da sludi vec sludjen narod. SRAMOTA…

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime