ŠLIHTARE: Opozicija sada podržava Kurir, Kurir sada podržava opoziciju

1
947

1atFwwvPredsednik Demokratske stranke, Bojan Pajtić, odlučio je da podrži list “Kurir” u lažnoj borbi protiv cenzure. Uključila se i kompletna opozicija kako bi pomogla reketaškom Kuriru.

Neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj

– DS već tri godine ukazuje na to koliko je opasna cenzua za demokratiju, slobodu i razvoj našeg društva. Dobro je da je gospodin Rodić izašao sa činjenicama o pritiscima na medije i, između ostalog, i na njegove novine. Svaka takva izjava će nas voditi bliže normalizaciji Srbije kao društva i bliže pristojnoj Srbiji. Vrlo sam često na udaru kampanja koje su bile nalagane od strane režima, shvatam i razumem pod kakvim pritiskom se nalazio Kurir. Potrebno je da što više ljudi shvati da sloboda nema cenu, da shvataju da mora da se okonča situacija u kojoj vlast i tuži i sudi i satanizuje, bez ijednog dokaza i institucije, rekao je Pajtić za Kurir.

Sve smo zaboravili. Možda mu Kurir pomogne u podizanju rejtinga.

Opozicija za Kurir, Kurir za opoziciju

Dragan Šutanovac je zaboravio na sve.

L3yDQkS– Više je nego jasno da sve ono što DS govori već godinama, Aleksandar Rodić u svom pismu javnosti potvrđuje. A na žalost, stanje kakvo ga on opisuje nije tako samo u medijima, već u celoj državi, a posebno u policiji, pravposuđu, agencijama… Svakako da korišćenje medija nije primereno, u državi koja pretenduje da bude članica EU i da se rešavaju kroz institucije i sisteme, rekao je Šutanovac za Kurir.

Uključila je i Sanda Rašković.

– Očevidan je veliki strah vlasti! Sad se najbolje vidi da se njihovo aferašenje na kojem su osvojili vlast i držali ovako čvrsto obija o glavu i da sad verovatno ne biraju sredstva oko daljih koraka, kaže Rašković.

Da Vas podsetimo:  Opština Voždovac menjala podatke da bi omogućila divlju gradnju, investitor dobio kaznu manju od zakonskog minimuma

Borko Stefanović je zaboravio na Kurirovu kampanju “Borko prada”.

– Ovakvo instrumentalizovano korišćenje nacionalne frenkvencije u lične svrhe i u funkciji podrške određenoj, politici ili lideru, to jest, vođi ove Vlade, nije do sada viđeno. Nije slučajna zloupotreba čoveka koji je juče skinuo nanogicu, da danas daju izjavu. I to kroz takvu formu da državni organi postaju potpuni nebitni, nego se na medijima i vrši istraga, i prolazi polograf i prosuđuje i presuđuje. Ovo je poraz države i ogoljeno lice režima, rekao je Stefanović za Kurir.

Odjednom se i Saša Radulović setio kako bi mogao da pomogne Kuriru. On je na svom Tviter nalogu napisao da je imao sastanak sa Vučićem i Bogićevićem oko finansijskog stanja Politike.

Kurir je njegove tvitove preneo pod naslovom “Radulović otkrio veliku istinu”.

2015-11-09_043457

Inače, Kurir je ranije pisao o Radulovićevom pljačkanju države dok je bio stečajni upravnik. Izgleda da su sada i Kurir i Radulović zaboravili tu pljačku.

Očekujemo još reči podrške od Dragana Đilasa, Miroslava Miškovića, Milorada Veljovića i žandarma koji su “napali” Andreja Vučića zbog neposlušnosti, a protiv kojih je Kurir vodio višenedeljnu kampanju.

Kako naši političari i mediji menjaju stavove preko noći. Sutra bi narod takvim ljudima trebalo da poveri glas i da se informiše iz njihovih novina.

teleprompter.rs

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime