Slomljena kičma Srbiji!

0
852

Srbija vekovno ogledalo etike, časti, morala, junaštva, borbe za slobodui otačastvo… od momenta kako je predsednik države predložio za premijera Srbije gospođu Anu Brnabić, gleda iz perspektive slomljene kičme, moralno posrnula i duhovno utučena, zbunjena, u neverici gaji nadu da se to ipak neće desiti u Skupštini Srbije. Gaji nadu, da će u nekim poslanicima proraditi savest predaka koji će uspraviti polomljenu kikičmu nacije i svojim glasom protiv, spasiti Srbiju od konačnog sodomskog potopa.

2017-06-24_070736Ali, kakva nada u one koji nemaju sopstveno mišljenje. Njihova glava je vođina. Njihova svest je vođina svest. Njihova nada za budućnost je vođina vizija države čipovanih potomaka bez zaslužene predačke prošlosti.

Kakvu nadu gajiti u zombirane evrofanatične poslanike čiji je bezalternativni cilj briselska hobotnica, koja svojim jakim stegama davi sve narode evrope, urušavajući sve etičke, moralne i nacionalno prepoznatljive norme vekovnih naroda,država i civilizacija Evrope, praveći sivu naciju poslušnih robova.

Pokret „Srpska vertikala“ gaji nadu u Evropu naroda i u Rusku Federaciju, da će spasiti drevne narode i svetsku civilizaciju kojoj treba nesebično da se pridruži srpski narod u punom kapacitetu svoje vertikale“.

Predsednik Pokreta „Srpska vertikala“

Željko Čurović

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime