Smak ili vaskrs polusveta

0
1380
Foto: printscreen (ozonpress.net)

Nekome ko ovu našu situaciju posmatra sa bezbedne udaljenosti sve ovo što nam se dešava zasigurno izaziva smeh do suza. Na drugoj strani neko neobavešten se može zapitati, da li je zaista moguće da ovakav surogat od države zaista postoji i to u samom srcu Evrope. Za razliku od njih nesretni Srbistanci su odavno prestali da se smeju i iščuđavaju pa je na ovim prostorima uveliko normalno da se povodom svega čak i ateisti krste i pitaju čime je ovaj napaćeni narod srbistanski zaslužio sve ovo što mu se dešava.

Gospodar srbistanski Vučić i njegove s koca i konopca skupljene pristalice će na ovo pitanje svakako, ne trepnuvši, odgovoriti da su za sve krivi oni prošli. Pre svih žuti ološ koji je opustošio nesretni Srbistan. Samo prenebreći će činjenicu da je od vaspostavljanja njihove radikalno-napredne vlasti prošlo već sedam godina, a da se boljitak ne nazire, mada nas Vučićeva propagandna mašinerija iz časa u čas uverava kako nam nikada nije bilo bolje. Da na vijek vjekova do neba treba da budemo zahvalni mama Angelini i ocu Anđelku što narodu srbistanskom podariše takvog div junaka, kakav je Acika, koji će nas zasigurno odvesti u svetlu budućnost.

Da kako prenebećiće oni i činjenicu i ni po cenu života ili u stanju teškog pijanstva neće priznati, da je ogroman deo pomenutog ološa, počev od malog Siniše, Zoranice, pozornika Vesića… ničim izazvan našao utočište i berićet pod skutima gospodara Vučića.

Samo biće da sličan oblik demencije muči i neke koji se ovih dana ubiše da pre svih Čačane ubede kako do pre neki dan nisu ni luk jeli ni luk mirisali, a kamoli se lizali sa gospodarom Vučićem i njegovom naprednom bratijom. Pogađate naravno da je reč o Ilić magistru Velimiru i restlovima interesne družine zvane Nova Srbija koji su posle nadljudskih intelektualnih napora uspeli da skapiraju ko je gospodar Vučić i šta su njegovi naprednjaci.

Da Vas podsetimo:  ROBNA KUĆA – OGLEDALO GRADA

Kad čovek čuje blagoglagoljanje uprepodobljenog ateničkog magistra ne bude mu dobro. Ako vrati film i podseti se njegovih prostakluka, samoreklamerstva, sumanutih obećanja, odnosa prema nepodobnim novinarima, besramnih laži, čime je nadmašio i samog Vučića, ne može a da se ne zapita da li Ilić magistar Velimir zaista veruje da su Čačani prespavali dve decenije njegove i novosrbijanske vlasti. Naprosto, kada se čovek suoči iznenadnim magistrovim “moralnim prosvetljenjem” koje za cilj ima politički opstanak makar na lokalu, neizostavno ga obuzme nagon za povraćanjem.

Biće ipak da su potpuno u pravu oni što tvrde da su obogaćeni polusvet i moralne kreature Srbistanu i Srbistancima nanele više zla nego osiromašeni uranijum.

Aleksandar Arsenijević
Izvor: ozonpress.net

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime