SNS gubi Beograd, potrebno sprečiti izbornu prevaru

0
2597

Došli smo do vrelih infromacija povodom predstojećih beogradskih izbora!

Putem privatnih izvora dobili smo projekcije rejtinga za sledeće izbore. Info žurnalu se obratilo nekoliko čitalaca sa ekskluzivnim informacijama. Prenosimo vam sve detalje.

Beogradski izbori su početak kraja naprednjačke vlasti. Gubitkom Beograda pokrenuće se domino efekat. Srpska napredna stranka će izgubiti poslednju Mesnu zajednicu u Srbiji, prema informacijama i statistici koja pokazuje ENORMAN pad rejtinga, ne samo u Beogradu, već u celoj Srbiji.

Međutim, kako saznajemo, SNS će pribeći izbornoj prevari. Već nekoliko scenarija testiraju i sigurno je da, ako ih ne sprečimo, možemo imati posledice.

Srpska napredna stranka sprema veliku seobu svojih sigurnih glasača iz gradova u unutrašnjosti u Beograd za predstojeće beogradske izbore, što je najava velike izborne prevare, saznaje Info žurnal iz više nezavisnih izvora iz vladajuće stranke koji znaju za plan.

Izvori otkrivaju da su naprednjaci skovali pakleni plan da oko 150.000 svojih simpatizera i članova iz okoline Beograda – Smedereva, Smederevske Palanke, Rače, Valjeva i drugih gradova – dovedu u Beograd i promene im mesto prebivališta kako bi dobili pravo glasa na izborima za grad, koji bi trebalo da se održe do marta 2018.

Sve su glasnije špekulacije da bi referendum o izmeni Ustava mogao da se održi istog dana kad i beogradski izbori. Opozicija i analitičari to vide kao Vučićev manevar koji će mu omogućiti da u kampanji bude sveprisutan.

Plan je sledeći. Spojiće se izbori za gradske odbornike i ustavni referendum, što će nesumnjivo omogućiti Vučiću da opet bude na svakoj banderi, da još jednom svojim likom povuče listu naprednjaka.

Rejting SNS se trenutno nalazi na oko 31% što je ogroman pad u odnosu na prethodne izbore. SNS nikada nije imala manji rejting, a već mesecima, je samo u paduč

Da Vas podsetimo:  Broj zaposlenih u administraciji u Beogradu povećan za četvrtinu

Podsećamo, Info žurnal je sredinom avugsta objavio izveštaj koji je procureo iz glavnog odbora, prema kome bi SNS u Beogradu podržalo svega 32,2% birača.

infozurnal.net

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime