Naprednjačka internet propaganda!

1
1008

SNS-ov INTERNET TIM: Skoro pola komentara na portalima su naši komentari!

Ako žele da ostavljaju komentare na news portalima ili društvenim mrežama, aktivisti SNS-a moraju da se pridržavaju tačno preciziranih uputstava.

kanal9tv_com_2014.03.10_01h00m10s_002_-700x357

Ako žele da ostavljaju komentare na news portalima ili društvenim mrežama, aktivisti SNS – a moraju da se pridržavaju tačno preciziranih uputstava.

Aktivisti Srpske napredne stranke dobili su uputstva kako da ostavljaju komentare na news portalima i društvenim mrežama.

Ako je verovati podacima iz tih uputstava, među komentarima na spomenutim medijima je čak 47% onih koje su napisali aktivisti SNS- a.

Naš udeo u ukupnom broju komentara je 47% sa tendencijom konstantnog rasta. Nedeljno objavimo preko 17.500 komentara i ostavimo nekoliko hiljada poruka na Facebooku i Tvitteru”, stoji u izveštaju SNS internet tima.

SNS usmerava svoje aktiviste na portale kao što su: Blic, B92, Pres, Kurir, Vesti Onlajn, RTS, Novosti, Politika, Pravda, Alo… koji imaju višemilionski auditorijum, piše Autonomija.

Na ovaj način kreiramo javno mnjenje u Srbiji”, kažu u SNS-u.

A aktivisti su dobili i detaljne instrukcije kako da komentarišu na internetu.

Komentar treba da bude smislen i da argumentovano ide u prilog našoj stranci … Neka vas negativni komentari po našu stranku ne pogađaju, jer na portalu komentarišu i ljudi iz ostalih stranaka”, stoji u uputstvima objavljenim na zatvorenoj Facebook stranici.

Svi koji žele na ovaj način da komentarišu, moraju na svoje računare da instaliraju poseban program Valter, zatim program za praćenje vesti, program za menjanje IP adrese, program za učenje kucanja na slepo, uputstva za otvaranje bloga i za rad na blogu, uputstva za primanje i slanje e-mail-a sa prilogom (attachmentom) na Gmailu, Yahoo-u i u Outlook-u.

Da Vas podsetimo:  Idemo u EU, ali da nikad ne stignemo

Aktivisti se upućuju da podjednako koriste ćirilicu i latinicu, kao i da se ne zamaraju previše ako bude pravopisnih grešaka.

Na sledećim izborima veliki će uticaj imati internet, što nije bio slučaj do sada. U Srbiji ima više od dva miliona internet priključaka, sa mnogo više korisnika. Ovaj vid kampanje nas ne košta ništa, a ima veliki efekat na birače”, kažu u SNS-ovom internet timu.

kanal9tv

1 KOMENTAR

  1. Hm,hmm…kurir,informer,,..nema sanse da se “ otvori stranica“ a,odseceno je pola stranice,sa prostorim za komentare. Totalno ste,okupirali online,a vasi polupismenjaci,brabonjaju do besvsti.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime