SNS krije gde je Jolović magistrirao

0
1178

fabus-2

U jučerašnjem saopštenju SNS-a, u kome predstavljaju prvog na listi na lokalnim izborima u Lučanima, Slobodana Jolovića, detaljno je opisan životopis ovog političara, od vojničkih dana do danas, iz čega se moglo zaključiti da se radi o neviđenom ekspertu koji se nalazi među najuticajnim ličnostima Srbije. U saopštenju jedino nije navedeno koliko je stranaka do sada Jolović promenio, šta se zaista dogodilo sa 2,5 miliona evra, koje je država Srbija uložila do 2010. godine, u uređenje tokova Bjelice kada je ovaj ekspert vodio Lučane, ali i tačan naziv fakulteta gde je stekao magistarsku titulu. Naprednjaci navode da je Jolović završio Višu ekonomsku školu u Beogradu, a potom da je stekao magistarsku titulu na Ekonomskom fakultetu u Novom Sadu, ne navodeći tačan naziv fakulteta. Kao što veći deo javnosti zna, Slobodan Jolović je do magistarske titule stigao na privatnom fakultetu Fabus iz Sremske Kamenice, isturenog odeljenja u Čačku koje je tada vodio Dušan Petrović.

Na ovom fakultetu do diploma je stigao veliki broj lokalnih političara iz redova SNS-a koji danas “usrećuju” građane Čačka.

Prema istraživanju Blica koje je objavljeno 31. oktobra 2012. godine, veliki broj funkcionera u Srbiji ima sporne diplome privatnih fakulteta, a među njima prednjače diplome Fakulteta za uslužni biznis iz Sremske Kamenice (Fabus) koji je deo Univerziteta “Educons” iz Novog Sada. Slučajnost ili ne, tek i u Srbiji ima dosta političara i direktora s diplomom istog fakulteta.

“Blic” je istraživao i došao do podataka da je veliki broj onih koji su na javnim funkcijama, a koji su u kasnim četrdesetim ili pedesetim odlučili da završe visoku školu.

Izbor je kod mnogih pao na Fabus, a među svršenim studentima tog fakulteta su Dmitar Đurović, direktor “Koridora Srbije”, Milorad Grčić, direktor “Kolubare”, Ivica Veličković, nekadašnji direktor niškog Vodovoda koji je na istom fakultetu stekao i titulu mastera.

Da Vas podsetimo:  OVO JE NAJPOPULARNIJE SRPSKO SELO TOKOM POSTA: Ljudi dolaze sa svih strana da kupe ribu, najveća potražnja je za Nikoljdan, a evo i zašto!

fabus-1

Zbog sumnji da se na ovom fakultetu lako dolazi do diploma studenti su smislili i šaljivu pesmu u kojoj se pominju lako stečene diplome, direktorske fotelje i lagodan život, a pesma počinje stihovima: „Ideš u školu, pohađaš ’Fabus’ i već misliš da si Miroljub Labus”.
Kako bi podsetili SNS gde je Slobodana Jolovića dolazio i sticao znanje za magistarstku titulu objavljujemo fotografije objekta odeljenja Fabusa u Čačku.

Ozonpress

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime