SNS KAMPANJA NA JUGU „Dovode ljude u opasnost“

0
1954
Foto: printscreen (ozzonpress.net)

Predstavnici Srpske napredne stranke ne prestaju sa predizbornom kampanjom, kako na državnom nivou, tako i na lokalu. Prema pisanju lokalnih medija, aktivisti SNS-a u Bujanovcu i Leskovcu obilazili su okolna sela i delili pakete pomoći.

Kako prenosi „Jugpress“, pozivajući se na čitaoce, aktivisti bujanovačkog odbora SNS, uz podelu paketa, vrše otvorenu kampanju za predstojeće lokalne izbore za tu stranku, a predsednik Opštinskog odbora Narodne stranke u Bujanovcu Saša Arsić , koji je i koordinator te stranke za Kosovo i Metohiju istakao je da je ovakva aktivnost nedopustiva u vreme opasnosti od koronavirusa.

– Aktivisti SNS na ovaj način krše naredbe vrha države o ponašanju u vreme pandemije i ulaze u kuće ljudi u okolnim selima, čime ih dovode u opasnost od moguće zaraze – kaže Arsić.

On je dodao i da je nedopsutivo da se u ovom trenutku dele građani po stranačkoj pripadnosti.

– Narodna stranka je obustavila sve političke aktivnosti u vreme pandemije dok SNS radi kampanju na terenu , koristeći ovu situaciju. Akos u već toliko jaki, kako tvrde, zašto ne sačekaju da prodje vanredno stanje pa da onda, kao i svi počnu kampanju – pita Arsić.

U Turekovcu delili pakete penzionerima i SNS informator

Stanovnici sa juga Srbije takođe javljaju da je predsednik saveta Mesne zajednice Turekovac Ljubiša Cvetanović sa članovima SNS-a u subotu delio informator SNS zajedno sa paketima za penzionere sa penzijom manjom od 30.000 dinara koji su plaćeni iz budžeta grada.

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović tvrdi, pak, da ovu podelu paketa kupljenih od para građana ne sprovode aktivisti SNS.

Nekoliko građana javilo je i da aktivisti SNS dele pakete penzionerima koji žive na Hisaru.

Izvor: Jugpress

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime