Spasavanje redova Vučića

0
1095

o-300x205Na vanrednoj i nista manje istorijskoj od ostalih konferencija za medije Aleksandar Vučić je izneo nove podatke u vezi sa ubistvom srpskih diplomata u Libiji, kao i spekulacijama da je neposredno pomogao u izboru Hašima Tačija za „predsednika“ Kosova!

„Kako je istraga u oba slučaja i dalje u toku sve što vam za sada mog reći jeste da je Leonardno Dikaprio osvojio Oskara, na čemu sam mu među prvima čestitao jer sam i dosad bio jedini koji je javno smeo da izgovorio njegovo ime, iako su i drugi znali o kome je reč ali su ćutali!

Ako me pitate dobićete otkaz…ovaj, ako me pitate da li nas je Pentagon uverio u svoje tvrdnje i da li sam uticao na poslanike Srpske liste da glasaju za bata Taleta, vama poznatijeg kao Hašim Tači, odgovoriću i na to pitanje bez uvijanja: Dikaprio je sasvim zasluženo dobio Oskara, što jeste jedan od najvećih uspeha ove vlasti, s obzirom da mu to nije pošlo za rukom ni za mandata Tadića i onih pre njega!

Što se, konkretno, slučaja „Libija“ tiče nemamo razloga ništa da tajimo- smatramo da Dikaprio nije direktno odgovoran, ali je idikativno da Pentagon ne nudi konkretne dokaze zašto je baš ove godine dobio Oskara iako je imao i mnogo boljih glumačkih rola, ali ćemo nastaviti da insistiramo sve dok nam ne kažu jasno i otvoreno: „Tišina tamo, bre“!

Možda niste znali, a niste znali jer ne želite jaku i stabilnu Srbiju kao u slikovnicama koje ministar Verbić priprema za sledeću školsku godinu, da Dikaprio u prevodu znači: „Na vodi“, i da je upravo njegov uspeh garant da ćemo završiti sve što smo obećali, a obećali smo samo da će Leonardno kad- tad dobiti Oskara proizvedenog u smderevskoj Železari u kooperaciji sa FAP-om, što se, vidite, i dogodilo!

Da Vas podsetimo:  Biljana Maksimović: Kome su potrebne nove lekcije?

Sad, ako ovima iz FAP-a i Železare nešto nije potaman nek se obrate gospodinu Dikapriju- šta je obećavao moraće da ispuni, jer ako već ja nisam dobio Oskara za „Feketić“ i ostale karakterne uloge u kojima sam uglavnom glumio sebe van sebe, ne vidim razloga da i on ne ispoštuje svoj deo dogovora?!

Što se izbora Hašima Tačija Taleta tiče- naravno da bih bio srećniji s Dikaprijom, ali ne biram ja već poslanici, a ja sam samo poslanik Božiji i nemam baš nikakv uticaj na tu famoznu Srpsku listu, jer kao što vidite nemam nikakvu lstu u rukama- ja govorim iz glave, srce i ponekad kroz Vulina i Stefanovića, kad padnu u trans ko rosulje…

Naravno da mi ne pada na pamet da uspeh gospodina Dikaprija, mog prjatelja Lea, koristim u predizbornoj kampanji, ali šta ću ako se negde samoinicijativno i samoniklo pojave bilbordi s njegovim rečima: „Sve što sam postigao dugujem NJEMU! Kad kažem NJEMU ne mislim na Boga, on nije imao razumenavanja za moje vapaje, Alek jeste- on ima razumevanja za sve! Nek izbori u Srbiji budu: „Spasavanje redova Vučića“, u kojem nisam glumio, ali je rađen po beleškama ovog divnog čoveka, zaslužio je, i ovog Oskara posvećujem njemu“?!

Ono što vam na kraju mogu obećati jeste da nas ovaj uspeh neće opiti, nećemo prestati s odličnom glumom samo zbog jednog Oskara, nećamo stati dok od Srbije ne napravimo državu u kojoj drama neće biti pozorišna ekskluziva, već privilegija svih!

Nastavićemo da radimo transparentno iza kulisa, otvoreni smo za svaki dijalog gluvih telefona i otvoreni za sva vaša pitanja, koja možete postavljati do mile volje čim izađem iz sale!
Još jedanput- hvala Leonardo!

Da Vas podsetimo:  Basarizacija književnosti

Pentagone- ili reci sad ili zauvek ćuti, s nama nema igre, osim “ćoravih baka”, to volimo!

Nikada nećemo priznati Kosovo- čekamo da oni prvi priznaju Srbiju kao suverenu državu, uta – ta – ta – taaaa…“- junački, bez dlake na jeziku Zorana Babića i bez kompromisa s isključenim mikrofonima, odbrusio je izaslanik Božiji, raširivši potom krila i odletevši kroz prozor vlade, da bdi nad Srbijom ko najlepši vazduplohov…

Medenica

Mihailo Medenica

Dvaujedan

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime