Sprema li se to građanski rat u Srbiji?

1
3031

2014-09-10_065548

U Vojvodini se zagovara samostalnost, u istočnoj Srbiji se promoviše vlaška nacionalnost, KiM se poklanja a Šiptari se šire sve više…

Dozvoljava se rušenje srpskih svetinja a grade se džamije, promoviše se nekakva Republika Sandžak bez ikakve intervencije, tiho se uvode sankcije Rusiji i blokira mogući razvoj domaće privrede, srpskom narodu se pleni imovina zbog nerealnih nameta dok su Šiptari i Cigani i dalje privilegovani, Srbi su pod okupacijom sa svih strana a Vlada Srbije jedino razmišlja o tome koliko će skresati prihode građanima i podići cene svih komunalnih usluga.

Želi li to Vlada Srbije građanski rat do istrebljenja naroda ili je samo previše nesposobna?


Elizabeta Petrović
, „Naš odjek“

kmnovine

1 KOMENTAR

 1. SRBiji se neprestalno obecava ulazak u Evropsku Zajedncu Naroda kao da je SRBija izvan Evrope. Medjutim, do sada je stalno bilo „obecanje ludom radovanje“. Takvo stanje samo po sebi najbolje svedoci da od praznih obecanja nece biti nista iz vise razloga.

  Prvi i najvazniji razloge jeste u cinjenici da tajni vladari iz senke koji su u isto vrfeme i tvorci Novog svjetskog poretka zele da vide SRBiju manju od makaovog zrna, odnosno manju od nekadasnjeg beogradskog Pasaluka, Nediceve SRBije ili Titove Uze SRBije.

  Svodjenje SRBije na Sumadiju koja treba da postane za prezivjele SRBe njihov rezervatu, kao sto sada postoje rezervati za Indijance u Americi, u kome SRBi trebaju da zive dok oni u njemu ne izumru, moze lako da se postigne izdvajanjem Raske, Vojvodine i Timocke Krajine iz satava danasnje SRBije!

  Poznato je svima da su SRBi narod koje nestaje ili izumire. Zbog toga je Medjunarodna Zajednica vec pocela da ostvaruje svoj program sa kojim se predvidja preselenje svih Cigana iz Evrope za danasnju SRBiju, a poslije u Sumadiju gde ce oni prezivjelim SRBima da gledaju u bjeli pasul, karte, solje i zuljave dlanove i da gataju o tome kada ce SRBi ponovo kada se namnoze da vaskrsnu SRBstvo i SRBiju!

  Kada SRBijaq spadne na Sumadiju ili u najboljem slucaju u granice nekadasnjeg beogradskog Pasaluka, Nedecive SRBije ili Titove Uze SRBije, ona ce tada biti primljena u Evropsku Zajednicu koja svojim zakonima predvidja nepromenljivost za vecita vremena postojecih drzavnih granica.

  To je najveci razlog zasto danasnja SRBija do sada nije primita u Evropsku Zajednicu, a za beogradski Pasaluk i Nedicevu SRBiju ili Titinu Uzu SRBiju niko od SRBa ne treba da se bori i krv svoju da prolijeva. Dovoljno je samo kapitulirati pred neprijateljima Boga i SRBstva: Pravoslavlja i Svetosavlja i djavo ce SRBima odmah takvu SRBiju rado pokloniti.

  Takvu SRBiju sa kojom se djavo ruga Bogu i SRBima kao Hristovim srodnicima SRBima su poklonili Turci, Hitler i Titi pa zasto onda nebi i Evropska Zajednica. To je politika koju sada vode SRBijanski „politicari“.

  Medjutim SRBiju koja bi okupljala Sve SRBske zemlje Svetog save koje se spominju u Svetosavskoj himni ne daje SRBima NIKO. Ni neprijatelji ni lazni prijatelji, a samo je zakvu SRBiju vredno zivjeti i mreti!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime