Sramimo se zlodela koje smo učinili srpskom narodu!

1
901

Francuski poslanik u EU parlamentu, Žan Luk Šafhauzer, funkcioner Nacionalnog fronta, u svom govoru u Evrpskom parlamentu je osudio podršku koju EU pruža kriminalnoj „državi“ Kosovo.

– Zašto da zaboravimo našu dužnost da se setimo, naše sramote za one zločine koje smo počinili nad srpskim narodom, za NATO propagandu, lažne dokaze o etničkom čićšenju napravljene od strane Nemačke, da bi se podržalo bombardovanje. Svi ti lažni dokazi su bili tu i opravdavaju ono što se opravdati ne može, a to je uništenje ekonomije i naroda te zemlje- rekao je Žak Luk Šafhauzer.

On objašnjava kako su baš oni, Evropljani, napravili tu, kako on kaže mafijašku „državu“ Kosovo otimajući od Srbije deo teritorije:

– Zašto da ćutimo o onome što smo stvorili na Kosovu, mafijašku državu koju smo mi, Evropljani izgradili na osnovu kriminalnih klanova uzimajući deo teritorije Srbije?

Zatim nastavlja veoma oštro da kritikuje EU:

– Uopšteno govoreći, naša politika proširenja za mene, kao evropskog Alzašanina je sramota. Umesto da gradite mostove kao što zemlje istočne Evrope grade između Istoka i Zapada vi gradite zidove između različitih strana, kopate rovove samo zarad interesa zapadne dominacije i u krajnjioj liniji za interes SAD. Vaša politika proširenje je anti-evropska.

beograd.in

1 KOMENTAR

  1. U zadnje vreme se moze cuti od pojedinaca iz raznih zemalja, da se kaju… bolje receno zao im za sve sto su radili Srbiji!
    Nekako ne mogu da prihvatim ta „kajanja“ nakon tolikih godina zla na kraju koje i dan danas traje na KiM a svi okrecu glavu i cute.I onda su znali i sada znaju!
    Hoce li se neko opet setiti nakon deset, dvadeset godina da kaze, da se postidi za danasnja maltretiranja stanovnistva ne albanske nacionalnosti.
    Postaje mi muka od ovih pokajnika!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime