SRAMOTA: Kako vlast brine o mladima!

0
722

Grad Zaječar je u rasulu. Radnici ne primaju plate. Porodilje ne primaju nadoknadu. Većina javnih preduzeća je u mraku. Fantomski radnici tj botovi i saradnici SNS-a primaju se na nepostojećim radnim mestima. Svakim danom stižu nove obaveze grada prema potraživačima. Gradska kasa je prazna. Kako saznajemo jedino obaveza prema medijima je skoro 99% uspešna.

Mag manipulacije Saša Mirković na sve načine pokušava da skine odgovornost sa sebe i prebaci na druge. Današnji primer gde je student tužio grad zbog neisplaćenih stipendija je sramota za sve. Ovom prilikom poručujemo svima da je sramota kakvu vlast podržavaju. Poručujemo: Stidite se: Mladenoviću, Milivojeviću, Trailoviću, Dimitrijeviću, Đorđeviću, Firoviću, Ivaniću, Simeonoviću, Stojanoviću, Ružiću, Ognjenoviću, Nikoliću, Stamenkovićka, Todorovoću,Ognjanovićka, Trajkoviću, stidite se svi…. Vi ste direktno vašim nečinjenjem doveli ovaj grad na rub propasti.

Evo poruke svim građanima kojima grad duguje, da saviju tabak i tuže. Borite se za ono šta ste zaradili ili što vam pripada.

151015-briga-1

151015-briga-2

zajecaronline.com

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime