Srbe prebijaju a Srbija se češka…

1
1769
Dalibor Jevtić/ Foto: printskrin Youtube

Ministar za povratak u onoj družini Haradinajevih gejši- Dalibor Jevtić došao je do ingenioznog zaključka kako: “Neki imaju za cilj da proteraju Srbe sa Kosova i Metohije”!

Dečkić se oglašava retko, kaže malo ali valjano glupo i licemerno, pa se tiho vrati u izdajničko jalovište zvano Srpska lista.

Najpre, Dalibore Jevtiću, nemaju “neki” nameru da proteraju Srbe sa zavetnog ognjišta nego onaj kome slepo i sramotno služite- krvolok Ramuš Haradinaj pa budite barem toliko čovek, iako ste član Srpske liste konkubina, i nazovite zlo njegovim imenom jer zasigurno nije promaja ta koja besomučno bije po Srbima minulih dana.

Dakle, znamo ko je to “neko” koje bi da protera to mučenika sa naše svetinje ali ne znamo ko je to NIKO koje ne čini ništa da se to ne dogodi!

Zapravo, znamo i to al’ hajde da se pravimo blesavi i “uživamo” u toj igri izdajničke šugice pa ne kažemo: dok neko ima za cilj da protera Srbe NIKO nema za cilj da to spreči jer mu možda i više nego zveri Haradinaju odgovara da ih na Kosovu i Metohiju bude taman onoliko koliko može da stane pod hladovinu besramne Srpske liste…

Hajde da se pravimo Vulini pa ne kažemo da ste Vi, Dalibore Jevtiću, taj koji bi trebalo da čini sve kako bi Srbi ostajali, opstajali i vraćali se svome pragu, umesto što izigrava eho krvnika i svodi račune u tom jadovnom bircuzu računajući koliko mu je Srba manje ostalo da “brine” o njima.

Hajde da se pravimo Marjani Rističevići pa ne vidimo tu volšebnu podudarnost interesa zvaničnog Beograda i nikad zvanične Prištine- da kruna ovdašnje izdaje bude argument kako je kompromis jedino moguće rešenje jer, avaj, Srba na Kosovu i Metohiji ima tek toliko da će i Zajednica srpski opština biti prevelika za njih pa nam je “održavanje” čitave svetinje preskupo i neisplativo!

Da Vas podsetimo:  Zašto mi Srbi nemamo ono što imaju Jevreji i Jermeni… naziv za genocid i mesto sabranja?

Kompromis da Srbi budu skvoteri međ’ svojim svetinjama je nekako Alekougodnije i Ramušoglagoljivo…

Hajde da prećutimo koliko se to Srba za Vašeg prosjačkog mandata vratilo, koliko ih je izdržalo duže od dan ili dva u povratništvu i koliko je vas sa Srpske liste to nasekiralo do te mere da ste u znak protesta naručili “srpsku” salatu uz službeno pečenje i prkosno nazdravili: “Danas ovde- dogodine u Prizrenu! Čekaj, bre, pa jesmo u Prizrenu…ajde onda- dana u Prizrenu dogodine na Maldivima kad odbranimo Kosovo i Metohiju od nasrtljivih Srba koji bi da ostanu, ili još gore- da se vrate!”

Na posletku, hajde da ne pitamo otkud to Vi i drugari iz vrtića „Čika Ramuševi OVKlinci i klincezice” na ministarskim pozicijama kada ste još onomad slavno i ponosno odbrusili istorijsko „JO” Haradinaju i oborili vladu?

Hajde da se svi okačimo na taj štrik koji ste razapeli do Beograda i izigravamo podrane gaće na sušenju praveći se da ne vidimo kako vlada čiji više niste ministar osim kad jeste ne čini ono što vladi čiji ministar svakako niste ali svraćate redovno po svoje mišljenje u Nemanjinu 11 i na Andrićev venac- čine sve kako bi Srbi ostali i opstali na Kosovu i Metohiji. Barem u sećanju…

Dakle, neki čine sve kako bi proterali to mučenika sa kolevke a NIKO čini još više da se preterano ne zadržavaju usput!

Znači, imamo jednačinu s dve nepoznate i sasvim očito rešenje- kompromisnu izdaju na radost monstruma čiji „niste” ministar i vlasti čiji ministar niste ali koja se bori za Kosovo i Metohiju do poslednjeg Srbina… kojeg ćete ljubazno zamoliti da požuri malo s pakovanjem i javi se razglednicom iz izbeglištva ponekad, dok oštro osuđujete svakodnevne napade na zlosrećnike: „Srpska lista najoštrije protestvuje protiv pokušaja nekih da oteraju Srbe i Srbe što im toliko treba da budu oterani!

Da Vas podsetimo:  Razaranje Srbije olovkom

Ne vucite se ko neke babe, već ponosno i prkosno kako i dolikuje- zavežljaje pod mišku pa trkom, a mi ćemo već pronaći neko kompromisno rešenje koje se neće zvati izdaja već, recimo, povoljno ustupanje svetinje zaiteresovanim investitorima, nama se ne isplati da održavamo onoliko trošnih, vekovnih, bespravno sagrađenih objekata i tvrdoglavog naroda koji robuje mitu umesto nama…”

Mihailo Medenica

in4s.net

1 KOMENTAR

  1. Ne moze se ocekivsti da Srbi sa Kosmeta Sami odbrane Kosmet!!!
    Dakle sav SMRAD VELEIZDAJE dolazi iz Beograda!!! Svima nam je jasno da je SRPSKA LISTA expozitura Napredne Stranke!!! I sve to od poslije Milosevica !! Opisivanjem VELEIZDAJE nece se sprijeciti ista. Ideju sta ciniti nitko nema!!!! Buducnost Kosmeta jeste buducnost Srbije, pa Vi i dalje konstatirajte VELEIZDAJU i ne cinite nista da bi preokrenuli tok dogadjaja!!!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime