Srbi na KiM formiraju vojsku i policiju?

0
1455

vojska-srbije

Na današnjoj sednici Privremene skupštine AP Kosovo i Metohija aklamacijom uz ovacije doneta je odluka da se ukida prefiks privremena!

Od danas voljom poslanika pun naziv je Skupština Autonomne pokrajine Kosovo i Metohija!

Izveštaj o radu Privremene skupštine AP Kosovo i Metohija podneo je predsednik Slavko Stevanović.

Iz obimnog i preciznog izveštaja je jasno da su događaji potvrdili da su upozorenja SAP KiM bila zasnovana na realnoj proceni stanja na terenu. Nema sumnje da je borba SAP KiM za celovitost SRBIJE opravdana!  Srpskom narodu nema opstanka bez celovite srpske države! Nema opstanka srpske države bez Kosova i Metohije!

Potpredsednik SAP KiM Kosta Galjak se skupu obratio nadahnutim rečima. Jasno je da se, kako je istakao, klupko izdaje odmotava te da će se do kraja odmotati u junu na šiptarskim izborima.

Danas je svima jasno da je pobeda na strani časnog i pravdoljubivog naroda KiM.

UCESNICI

Oliver Ivanović je pristao na sprovođenje zadatka ujedinjenja Severne i Južne Mitrovice. Neće uspeti u ovoj nameri jer nećemo dozvoliti da Severnu Mitrovicu stavi pod vlast narko-terorista Južne Mitrovice.

Narodni poslanik RS Borisav Pelević se takođe obratio skupu. Predložio je da Skupština AP KiM izabere vladu, sekretarijate i formira organe vlasti, a pre svega policiju i vojsku.

Na poziv predstavnika SAP KiM da se prisutnima da pravno tumačenje izrečenih konkretnih predloga, skupu se obratila Slavka Kojić, član Pravno-političkog saveta.

Slavka Kojić je istakla da suverenost pripada građanima! Pravo je i obaveza slobodnih građana da povrate suverenitet svoje države na teritoriji ili delu teritorije na kojem je ukinut – razjasnila je Slavka Kojić.

Borisav Pelević je istakao da će se prvi odazvati pozivu za formiranje vojske te da ima dovoljno Srba koji će se odazvati da brane ustavni poredak Srbije!

Da Vas podsetimo:  Hilu i Hilovićima će da pozli: 80% Srba za Rusiju, protiv NATO i EU!

Borisav Pelević je obavestio skup da su Marko Jakšić i on podneli tužbu protiv veleizdajnika Ivice Dačića i Nebojše Stefanovića.

Slaviša Ristić je ponoćnu skupštinu (između subote i nedelje) proglasio vampirskom na kojoj su tzv. odbornici kao volovi pod gunjem prevedeni na šiptarsku stranu!

Pozvao je Krstimira Pantića da se uspravi na noge (ako nije vo) i kaže punu istinu o izdaji u kojoj je i sam učestvovao!

Aleksandar Pavić, predsednik inicijative Nikad granica i član Pravno-političkog saveta pozvao je sve partije, pokrete, grupe i pojedince da se okupe oko Skupštine AP Kosova i Metohije, ako su iskreni borci za nacionalne interese, očuvanje Srbije i dostojanstvo naroda.

Jedini, ali dovoljan razlog je: Skupština AP Kosova i Metohije jedina je institucija koja sprovodi Ustav Republike Srbije.

Srbin info / Nikad granica

like-button.net here

wordpress-themes.org here

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime