Srbi za Srbe pomogli Krupnju

0
1800

krupanj4

Humanitarna organizacija Srbi za Srbe, u saradnji sa kompanijom Elsis i Avista iz Beograda, isporučila je u subotu 4. oktobra vrednu humanitarnu pomoć od 24 komada bele tehnike porodicama u Krupnju u vrednosti od 660.000 dinara. Humanitarna pomoć u vidu 7 kombinovanovanih frižidera, 7 zamrzivača, 5 veš mašina, 4 šporeta i jednog šporeta na drva isporučena je za ukupno 17 porodica u Krupnju.

krupanj6

Organizacija “Srbi za Srbe“ (www.srbizasrbe.org) okuplja više hiljada članova iz rasejanja i Srbije, pokrenula je sredinom maja veliku akciju pomoći ugroženim domaćinstvima pod nazivom “Borba protiv poplava“, u Srbiji i Republici Srpskoj, čija su imanja pogođena jednom od najvećih elementarnih nepogoda u poslednjih 100 godina.

krupanj3

U sklopu akcije “Borba protiv poplava“, do sada je pomoć organizacije “Srbi za Srbe“ isporučena za 260 porodica u Paraćinu, Trsteniku, Valjevu, Kraljevu, Obrenovcu, Svilajncu, Velikim Crljenima i Krupnju u vrednosti od 11 miliona dinara, a u narednih tri nedelje pomoć će dobiti i postradale porodice u Republici Srpskoj.

krupanj2

Prva faza akcije “Borba protiv poplava“ ima za cilj da obezbedi 1.000 aparata bele tehnike za oko 500 porodica iz Srbije i Republike Srpske kako bi bili u mogućnosti da povrate izgubljenu nadu i dobiju preko potrebnu pomoć za svoje domaćinstvo. Više informacija o prijavi za pomoć kao i finansijskoj podršci projektu možete pronaći na zvaničnom sajtu ove organizacije.

krupanj1

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime