Srbija nikada neće ući u EU

0
925

guskovaSinoć je na alternativnoj TV u Srpskoj nastupila Jelena Guskova, istoričar i politički analitičar iz Rusije i član Senata Srpske…

Ona kaže (parafraziram): EU će Srbiji nametnuti još stotinu ponižavajućih uslova ali ipak Srbija nikad neće ući u EU. Jednostavno, zapad kreće svim silama na Rusiju a Srbija je na tom putu.

Plan je Srbiju potpuno razdrobiti na sitne republike i izvršiti obezvlašćivanje Beograda. Za sada je jedini i jak kohezioni faktor u regionu za Srbe Republika Srpska.

Ona upozorava i sledeće. Zapad želi da haški tribunal poistovjeti istorijski sa Nirnberškim procesom. Hoće reći da u Hagu se sudi većinom Srbima koji su okarakterisani kao nacisti. Ako vlasti Srbije i Srpske prihvati odluke haškog suda i to procesuiraju u istorijske udžbenike to će biti dovoljno za svijet da Srbija (i Srpska) i narod nestanu. Vrlo mračno. Ako su vlasti predale na haški sud toliko veliki broj Srba onda je to prvi korak do ove mračne prognoze. Ako Srbija pak ne prizna haške odluke, Rusija ima argumente da se stavi u zaštitu Srbije, Srpske i srpskog naroda, u interesu politike, ekonomije, prava i vojne odbrane. Dakle, sve je do nas.

Komentar objavljen na  FBReporteru

Izvor: Miro (čitalac  FBReportera)

like-button.net here

wordpress-themes.org here

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime