Srbija potopljena veštačkim ciklonom

3
1177

Dok neki odmahuju rukom i tvrde da je po sredi teorija zavere, drugi su apsolutno sigurni da ciklon Tamara nije došao tek tako i kao posledica klimatskih promena.

Veliki broj stručnih ljudi smatra da su tragične poplave koje su zadesile Srbiju, BiH i Hrvatsku prouzrokovane HARP-om (visokofrekventni program za aktivno istraživanje aurore). Među njima, i profesor dr Velimir Abramović.

profesor-dnevneCiklon koji je doneo veliku nesreću, za njega nije nikakva teorija, već „realnost naučnih eksperimenata“. I to onih koji su se, kako kaže, nadovezali na rad Nikole Tesle.

– Ovo nije bila teorijska kiša, nego prava. Očekujem sledeće nedelje još padavina – tvrdi Abramović u razgovoru za „Vesti“.

Ovaj profesor ističe da te eksperimente ne mogu da rade političari, već naučnici bez morala.

Čovek koji slovi za najvećeg poznavaoca rada Nikole Tesle, smatra da postoji nekoliko dokaza da je područje tri države zadesio veštački izazvan ciklon.

– Prvo, još je Tesla otkrio da munje, odnosno elektromagnetno pražnjenje izaziva padanje kiše. A kiša je danima padala bez njih. Zašto? Pa, kada veštački dodajete elektromagnetsko polje neophodno za kondenzaciju pare, onda nema pražnjenja, dakle nema munja – objašnjava Abramović i navodi drugi dokaz o veštački izazvanoj stihiji:

– To nisu bile kapi, već mlazevi – jasno koncentrisani tačno nad srpskom teritorijom. Od kada je kiša etnički opredeljena? Tu preciznost je moguće naštelovati sa dve frekvence.

Treće, tri dana pre padanja kiše ciklon je kružio. To je u stvari bilo sakupljanje vlage neophodne za padanje kiše. Kada je sakupljeno dovoljno, ciklon se nacentrirao tačno nad Srbijom. Potom je dodata elektromagnetna frekvencija za kondenzaciju vlage i počeo je da pada taj mlaz kiše.

Da Vas podsetimo:  Gospe ti, što ne čuvate Beograd i svoju državu

Posebno je interesantno, objašnjava, da je taj ciklon trajao nad regijom tri dana, ali je, ističe, imao i oscilacije.

– Kada nestane dovoljno vlage, i kada počne padavina da slabi, onda ciklon počne da se premešta prema Karpatima. Pruži se ka tamo, pokupi vlagu, i ponovo se vrati i izruči kišu na istu teritoriju. To se dogodilo tri, četiri puta tokom padavina. Četvrto, kod naglog isključivanja grejanja jonosfere, odnosno HARP-a, rupa koja je napravljena vraća se vrlo brzo ka zemlji. U tom procesu se formiraju niskofrekventni jonosferski talasi koji se nazivaju tektonski jer ulaze u rezonancu tektonskim pločama, i u toku od tri dana nakon isključivanja HARP-a mora da se desi zemljotres tu ili u neposrednoj blizini. Već drugog dana je bio zemljotres u Albaniji, a zatim i u Republici Srpskoj – kategoričan je Abramović.

Priča o HARP antenama punila je srpske medije, ali niko nije uspeo da ih nađe. Kod građana je očigledno ostavila utisak, pa je od izbijanja poplava za manje od dva dana peticiju za uklanjanje tih antena iz Srbije potpisalo više od 12.000 građana. Međutim, Velimir Abramović tvrdi da one uopšte nisu kod nas.

Na pitanje zašto je baš neko namerno napravio ovakvu tragediju u Srbiji, Abramović kaže da to deo „socijalnog eksperimenta društva bez države“, odnosno „kako može da se društvo samoorganizuje bez institucija“.

Svi ovi navodi svode se na – verujte ili ne, jer na žalost u državi koja se diči Nikolom Teslom, prema rečima sagovornika „Vesti“ ne postoji kredibilni institut koji bi mogao da zvanično potvrdi ili opovrgne priču o HARP-u.

– Da bi se ovo sve dokazalo morali bi da imamo državnu komisiju koja bi izvršila nezavisna merenja, a mi to nemamo – zaključuje Abramović.

Da Vas podsetimo:  ZAKON ILI BANKOMAT, STALNA DILEMA...

Potvrda prognoze profesora Abramovića

Intervju koji je profesor Abramović dao u priloženom videu objavljen je 17.05.2014.godine. Kao što možete ovde pročitati ili se uveriti u prognoze u donjem videu, profesor je najavio i zemljotrese koji će nastati posle kiše kao neminovni pratilac rada veštački izazvanog cilona Tamara kojije razorio Srbiju i srpske teritorije u BIH.

Regiju od Turske preko Grčke i Albanije do Hrvatske, Slovenije i Italije poslednjih dana uzdrmalo je više jakih i umerenih potresa od kojih su neki imali magnitude veće od 4,5 prema Rihteru.

U utorak su lokalne i evropske seizmološke službe zabeležile brojna podrhtavanja tla. Najviše pažnje privukao je jaki potres magnitude 4,7 s epicentrom oko 36 km severno od Opatije koji se osetio u celoj Sloveniji i povećem delu zapadne i severne Hrvatske.

Najjače klimatološko oružje

– HARP je trebao da se koristi za ispitivanja jonosfere, a sada je jedan od najjačih klimatoloških oružja. Jonosferski sloj je veoma nabijen pozitivnim elektricitetom i kada taj sloj (koji je zimi na 50, a leti na 70 kilometara od zemlje) grejete visokofrekventnim elektromagnetskim talasima, onda se u jonosferi pojavi rupa. U tu rupu, sa tla na koji želite da delujete pojuri topao vazduh i tamo se hladi, a onda elektromagnetnim frekvencijama možete da izazovete kondenzaciju vlage i kišu – tvrdi Velimir Abramović.

Tesla shvatio opasnost

– Delovanje HARP-a pratim i kao Teslinu tehnologiju. U svom dnevniku, koji je vodio svaki dan, on je 1889. u Kolorado Springsu zapisao da su on i njegov asistent Cito morali da pobegnu iz laboratorije jer je počela da pada olujna kiša, a među aparatima su proradili kratki spojevi. I oni su jedva živu glavu spasli. Dakle, to je prvo Tesla probao. Kasnije je probao i samo grejanje jonosfere uz pomoć ultravioletnih lampi, koje su se nalazile na kuli Vanderklif. Međutim, on je odustao od eksperimenta jer je shvatio da bi to moglo dovesti do likvidacije života na zemlji – kaže Velimir Abramović.

Da Vas podsetimo:  Za čast!

Dnevne.rs

3 KOMENTARA

  1. HARP na Aljasci vise ne radi! To je prvo. Razlog je smesan ali ne bih o otme ali ne radi vise sigurno. Cela prica je experiment vojske SAD u vezi telekomunikacija a ne kontrola klime. Ne verujem u to. Razloge ste i sami naveli.

    U Srbiji nije nikad radilo ni H od nekog HARPA-a. Cudi me da se ne oglasi vlasnik antenskog sistema i pojasni ali ….dobro. Verovatno je tajna pa ne bi ni ja o tome.

    Ne verujem ni da je sve bezazleno jer ako su nam prvo lagali da na nebu avionima nisu rasipali hemiju radi kontrole klime, pa posle cak UN objavile da se to zaista radi…sto bih verovao da je ovo sa HARP bezazleno??
    To je vece piotanje: ZASTO NAS LAZU? od pitanja da li je ili nije bezazleno. Lazima podgrevaju sumnje. Mozda je to i cilj…

  2. Profesore, ne pričajte koješta! Eksperimenti sa HARP-om zaista postoje, Ameriknci imaju veliku bazu jakih otpremnika na Aljasci a time se bave i Rusi, ali nigde od ozbiljnih naučnika-fizičara nije dokazano da emisije elektgromagnetnih talasa u atmosferu, mogu da prouzrokuju tolike padavine koje dovode do katastrofalnih poplava! Ako Ameri to mogu lokalno, zašto onda „pogađaju“ i svoje NATO vazale Nemačku, Italiju, Rumuniju, Poljsku i druge države? Zašto takve padavine ne usmere na svoje teritorije koje već godinama pate od strašnih suša? Ako npr. Las Vegas za godinu, dve ne reši problem vode, grad će prestati da postoji! Primera u SAD je bezbroj. Ozbiljni naučnici smatraju da HARP (pogotovo ne nekakve mini-antenice u Barajevu koje su bulevarski listovi proglasili HARP antenama) ne može da utiče na količinu kišnih padavina. Kažu, kriv je čovek. Velikim zagrevanjem atmosfere i time uslovljeno brže i obilnije isparivanje vodenih površina od kojih nastaju kiše koje se ne mogu uputiti tamo gde je to zaista potrebno, dolazi do klimatskih promena pa i jakih padavina! Zato, pogledajte malo svetsku naučnu (ozbiljnu a ne bulevarsku) literaturu o HARP-u i predstanite da plašite Srbe vašim pričama!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime