Srbija ruši s vlasti svoju kugu i koleru

1
1184
Foto: printscreen (vidovdan.org)

Srbi u ovom času biraju između života i smrti. Ili đavolji sluga Vučić sa svojim poslušnim demonima – ili, srpski narod na Božijem putu?! Za nas nema treće staze.  Između Neba i Zemlje nema mesta za sve, mi ili oni?! Božija Srbija, ili đavolja džamahirija?! Živi i slobodni na svojem busenu, ili mrtve duše u satanskom ropstvu?! Mi vremana više nemamo – ko preživi, pričaće!

Demonstracije u Beogradu i Srbiji odgovor su srpskog naroda na pokradene izbore i smrtnu presudu koju je doneo srpski režim  protiv svog naroda, potpisujući pred vatikanskim dželatima sve moguće akte protiv države Srbije, od Briselskog sporazuma do poslednjeg bizarnog potpisa kojim je Srbija registrovana kao privatna firma. Od države nam je još ostao samo epitaf na našem zajedničkom grobu, na kojem piše: „Bilo, pa ga nije!“ Ja sa ovim nadgrobnim natpisom nikad neću da se pomirim!

Vučićevom kriminalnom kartelu najzad su odbrojeni dani. Beograd je na nogama, a sada hrabro ustaje i opljačkana Srbija.

Sve je počelo na sveti dan rođenja Svetog Jovana Krstitelja, 7. jula, ove istorijske 2020.godine.

Doduše, u Srbiji je svaka godina istorijska već više od hiljadu godina, a zvanično od 1054. godine kada je Vatikan Srbima objavio večni rat.

I ovo danas, samo je posledica satanističke procesije koju jezuitska država sprovodi protiv Srba i Srbije sve do današnjeg dana. Naravno, da se „Vlasi ne bi dosetili“, sve je pod maskom neke druge priče – a ona se zove „srpski autošovinizam“. Najzad su uspeli da nam instaliraju na vlast prikrivenog satanistu, tu ljudsku kreaturu koja pedofiskoj porodici Klintonovih donira 2 miliona evra, a sa ratnim zločincem Hašimom Tačijem, jednim od najperverznijih kumova albanske mafije, propisuje kućni red ponašanja na čitavom Balkanu. Ta dva kriminogena stvora iz zone sumraka postali su rodonačelnici novog diplomatskog stila pregovaranja koji se zove „politika domunđavanja“, što se jasno vidi i ovde na slici.   

Nesrećan slučaj istorijskih okolnosti, sa jasnom vatikanskom agendom, izbacio je tu gamad u političku orbitu da obave prljav posao za svoje gospodare gluve tame i najcrnjeg mraka. Što gore u Srbiji i njenom okruženju – to bolje onima koji od toga imaju najviše koristi, a to su zapadni bastioni koji večito profitiraju od naše nesreće a zovu se Vatikan, Engleska i Nemačka. Da nije brutalna istina milion puta dokazana, možda bi sve to i smrduckalo na neku posprdnu „teoriju zavere“. Ovako, ostaje samo nada da će uskoro osvanuti dan kada ćemo tom zapadnom anticivilizacijskom ološu razbiti njušku, da mu svi zubi popadaju iz te njegove gramzive čeljusti. Jer, sa „politikom domunđavanja“ nema razgovora ni pregovora, sa janičarima naše propasti nema dogovora koji nas može osloboditi užasa i pustiti iz ludnice. Život kojem takve utvare okreću listove kalendara unapred je osuđen na živo blato i propast!

Perverzni  lavež  zapadnih  medija

Zapadni mediji laju kao lude kuje. Lavež im je iritantan i ogavan, a izgovorena reč prazna i jalova!

Prosto je neverovatno koliko ne razumeju Srbe i Srbiju, užasavajuće je koliko su novinarski nepismeni i psihološki neinteligentni. Zapadni novinari u Srbiji uzalud pokušavaju da zarade svoju platu i krajnje nespretno svojoj javnosti prenose karikaturalnu istinu o dešavanjima u Beogradu. Oni nemaju talenta za pravdu, nemaju šlifa za novinarski posao i potpuno su neobrazovani kada je u pitanju posao kojim se bave. Zapadni žurnalisti ovih dana iz naše kuće izveštavaju kao sa neke balkanske žurke. Nemaju pojma ni blage veze šta se to zaista dešava u Srbiji, a nije nemoguće da se i prave ludi, što je možda i prihvatljivija varijanta ovog mog glasnog razmišljanja.

Tiraninove zidne novine, po imenu „Informer“, pljuju po mozgu svog naroda i besramne po svojoj zanatskoj koncepciji i političkoj podobnosti, ubeđuju srpski narod da je ispranog uma. Objavljuju naslov: STRANE AGENCIJE SAGLASNE: „EKSTREMNI DESNIČARI“ napadima izazvali policiju i nerede u Srbiji!

Medijske sluge bahatog srpskog režima, navodno, citiraju strane medije optužujući tako svoj ojađeni narod da su njegovi protesti nacionalistički, a ne govore o tome da je aktuelni psihopata na vlasti, Aleksandar Vučić, upravo na aždaji svog rigidnog nacionalizma i uzjahao vlast nad svima nama. Tada zapadnim službama diplomatskih hijena nije smetala njegova politička orijentacija.  

Večito lažljivi „BBC“ izveštava da su „mirne demonstracije počele juče u Beogradu, ali da su protesti eskalirali kada su se nezadovoljnim građanima priključili pripadnici ekstremno desničarskih organizacija i svojim agresivnim napadima na pripadnike snaga reda izazvali reakciju policije i nemire“.

Neobavešteni „BBC“ koji pati od mentalnog virusnog simptoma tzv. „koštuničje amnezije“ političke neobaveštenosti ne razume šta se događa u srpskom dvorištu, odakle šalje svoj izveštaj u ovaj crni svet. Novinari „BBC“, doduše, i nisu ovde da pišu istinu već da još više zamute vodu koju loču. Oni koji se kurče sa tim svojim slobodnim i „demokratskim“ novinarstvom trebali bi bar elementarno poznavati materiju o kojoj pišu, i morali bi znati ko je to na vlasti u Srbiji poslednjih osam godina. Kada bi to znali, onda bi im bilo i jasno u čemu je problem srpskog naroda, pa ne bi pominjali „desničarske organizacije“.

Znali bi da je aktuelni predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, patološki lažov koji za poslednjih osam godina svoje umobolne vladavine nije izgovorio ni osam istina. Dakle, ni jednu istinu godišnje u proseku. A toliko se nalaprdao svega i svačega pred narodom i u medijima da je već i ožvalavio.

Dakle, da su novinari „BBC“-ija imalo novinarski talentovani, znali bi da Vučić slaže čim zine, i da je njegova politika paranoično lažljiva i neurotično manipulativna. Kako god laže svoj narod u istoj meri laže i njih, taj zapadni polusvet koji ga je tako monstruoznog i stvorio. Kada bi bar to znali, onda bi im valjda bilo jasno da te „desničarske organizacije“ koje se pripisuju kao greh na dušu nesretnog srpskog naroda što protestvuje čista srca i obraza, ne pripadaju njemu i svim tim poniženim ljudima koji viču na ulici, već srpskom režimu koji ih je podlo i lukavo uključio u te proteste, ne bi li tako minirao i obesmislio sav narodni gnev. 

Gospodo kvazinovinari sa poidiotizovane severne hemisfere, objasnite svojim narodima da su te „desničarske organizacije“, kako ih vi zovete, Vučićeve privatne bande i batinaške horde koje su se maskirale u narodno nezadovoljstvo i da su njegovi „psi medijskog rata i mraka“ upravo oni koji gađaju policiju. A onda ta policija ne hapsi njih, već nedužne ljude koji mirno stoje i viču. Bezbroj je video dokaza da je istina to što govorim, a najbrutalniji je onaj kada je grupa razjarenih policajaca isprebijala ljude koji su mirno sedeli na klupi u parku. Zašto ne pokažete taj video zapis svom katoličkom i protestentskom građanstvu – time biste pokazali da ste i ljudi, a ne samo novinnarski botovi!

Ali, nama je jasno, to je za vas zapadne žurnalističke botove viša matematika. Svi vi prozapadni medijski poluidioti koji mislite da ste novinari samo zato što ste zaposleni u „BBC-iju“ i njemu sličnim medijskim glodurima, uzalud ste došli u Srbiju da se učite novinarskom zanatu. Vi nikada neće ovladati tim čestitim ljudskim poslom, samim tim što niste ni čestiti ljudi. Da bi postao pravi novinar, prvi predmet kojeg moraš da položiš je kodeks novinarstva. Ali, to nije u vašoj krvi prozapadnih šakala kojima je glavna vest senzacionalistička laž, a nevina ljudska žrtva kolaterarna šteta. Zato, zaboravite na izveštavanje iz srpskog dvorišta s kojim ćete graditi svoju karijeru. To može proći samo na vašem „Divljem zapadu“, ovde u Srbiji Istina se piše velikim slovom i o njoj se ne priča uz čašu jeftinog viskija.

A, kada se vratite kući ispričajte svojima da su Srbi drugačija civilizacija u odnosu na vas i vaše primitivne zakone. Kod nas nije vandalizam baciti ljudskoj nemani kamen u glavu, već zakleti se pred Bogom a lagati bez stida!

E, baš to je uradio naš predsednik države kojeg ste nam vi doveli na vlast. On je taj koji je polagao zakletvu na dve svete knjige, pred državnim Ustavom i Miroslavljevim jevanđeljem – a onda pljunio na svaku izgovorenu reč. O tome pišite u svojim „Gardijanima“ i „Tajmsovima“, u svojim „Šternovima“ i „Špiglovima“, o tome izveštavajte svoje sluđeno građanstvo dok ga besramno lažete pred televizijskim kamerama!

I kažite toj svojoj blaziranoj Evropi da je Srbija „kontinent“ kojeg vi ne možete shvatiti. Objasnite svojim ljudima da Srbi u ovom času možda i nemaju svoju državu, ali imaju svoje carstvo Duha Svetoga, ma koliko se vi i drugosrbijanci sprdali od toga. Ispričajte istinu toj Evropi na umoru, pa makar se za tri dana i vi s njom upokojili! 

Objasnite svojim čestitim ljudima, ako još pomrli nisu, da su ove demonstracije u Srbiji poslednji vapaj srpskog naroda koji je kleknuo pred Bogom digavši ruku na svog ubicu i tiranina. Jer, oćutimo li sada – nestaćemo zauvek!


Tomislav Crnojević
Frankfurt; 9. jul. 2020. (drugi dan po Ivanjdanu)

1 KOMENTAR

  1. Emotivno napisan tekst sa dobro istaknutim javnim tajnama, a sve to zataskavaju i prave se da ne vide zapadni i ovdasnji mediji i NVO organizacije. Nazalost ovo napisano nece se ostvariti mislim na deo teksta ,,Vučićevom kriminalnom kartelu najzad su odbrojeni dani. Beograd je na nogama, a sada hrabro ustaje i opljačkana Srbija,,. Ambasadorima Kvinte odgovara da bude haos i sto gore u Srbiji….. i nikako da se sazana istina. Najbolje je da se plasira laz i nazovi demokratija. Zapadu je vazna SAMO pljacka. Oni do cilja dolaze LAZIMA, PODGOVARANJEM, UCENOM a ne beze ni od nametanja svoje volje silom-RATOM,BOMBA. U ostalom to su i radili.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime