Srbija tuži sebe za genocid na KiM

0
817

Lažnoj, kvazi-skupštini šiptarskih separatista na Kosovu i Metohiji podnet je zahtev za izglašavanje „Rezolucije o genocidu Srba nad Albancima tokom sukoba 1999. godine“.

hasim-taci-ivica-dacic-1Ovaj besmisleni i kriminalni zahtev podnela je poslanička grupa stranke Hašima Tačija, ratnog zločinca i sadašnjeg takozvanog „premijera“ separatista sa KiM. Ovim se praktično najavljuje pokretanje spora protiv Srbije pred antisrpskim sudom u Hagu koga je osnovao NATO.

Među ostalim besmislicama plemenskih vođa sa Kosova i Metohije izražena je i reakcija liste „Srpska“ u kojoj se ocenjuje da je ovo signal da su oni nepoželjni u separatističkoj tzv „skupštini“.

Kada se uzme u obzir da je lažna i zločinačka tvorevina na KiM nastala ponajviše zahvaljujući silovanju Srbije od strane NATO-pakta a da ga mi ovih dana u Beogradu primamo ne samo kao gosta već kao nadređenog, odnosno vazala, jasno je da najveća krivica leži na srpskoj vlasti.

Jedino ispravno bi danas bilo tužiti zločinački NATO pakt za zločine nad Srbima kako pre tako i tokom i posle leta 1999. godine i realno tražiti ratnu odštetu. Umesto toga vlast prihvata sramnu i besmislenu kapitalaciju trudeći se da što više poklekne i ponizi se.

To svoje poniženje najviše odražava veleizdajničkim Briselskim pregovorima. Do tih pregovora šiptarskim separatistima je sever Kosova i Metohije bio isto pa čak i nedostupniji nego Vojvodina, Mađarska ili Nemačka. Zahvaljujući poražavajućem Briselskom dijalogu, Šiptari sa Kosova ne samo da ne strahuju da će biti kažnjeni za svoje zločine već naprotiv, bezobrazno kidišu tražeći da se za navodne zločine i zločine nad Srbima koje su u savezu sa NATO paktom činili nad Srbima – njima isplati odšteta.

Naravno, trojka Vučić, Dačić, Nikolić je sve to omogućila lažno obećavajući narodu da će kada dođu na valst srušiti „Borkove sporazume“ a onda ne samo da ih nisu srušili već ih nadograđuju. Tako je u Briselu potpisana veleizdaja koja se na terenu ogleda u čitavom nizu antidržavnih i protivustavnih gestova. Od uspostvljanja „integrisanog prelaza“ na kojima operiše – carina, pa do ukidanja srpske policije, sudova i drugih administrativnih službi sve do Civilne zaštite.

Da Vas podsetimo:  Kolika je opasnost po Srbiju nakon što je ‘izvozna demokratija’ Amerike doživela poraz protiv talibana?

Jadno je da su baš te službe morale da obezbeđuju ili učestvuju, pod pretnjom gubitka posla ili fizičkog zlostavljanja, šiptarske izbore na severu pokrajine. Na taj način srpska vlast, koja je odmah nakon toga i raspustila gotovo sve službe koje su funkcionisale po zakonima države Srbije, dala je na političkoj težini i uopšte omogućila funkcionisanje šiptarskih kvazi institucija. Ovo je ponajviše omogućeno time što je upravo vlada Srbije učestvovala na šiptarskim izborima putem liste „Srpska“ i tako dala načelnike šiptarskih opština kao i zamenika „premijera“ Hašima Tačija kako bi se stvorio privid „demokratskog funkcionisanja separatista“ u srpskoj pokrajini.

Takođe, najavljuje se i šiptarska vojska, većinom pod palicom terorista iz UĆK i NATO zlikovaca. To je i sam Dačić potvrdio navodeći da ima obećanja, zločinaca iz 1999. godine koji su bombardovali Srbiju zarad pobede šiptarskih terorista, da ta „vojska“ neće na sever Kosova.

Dakle ništa od toga ne bi bilo moguće da srpska vlast to nije omogućila.

Iz svega proizilazi prost zaključak da će upravo srpska državna vlast iz Beograda, putem „političkih struktura“ koje je stvorila ili „oslobodila“ na KiM, sastavljenim od šiptarskih terorista i srpskih nepismenih ili polupismenih gramzivih poslušnika iz srpskih redova, sama protiv sebe podići optužnicu za zločine koje nije počinila ili ih je počinila u samoodbrani i tako primorati sebe da isplati ratnu odštetu za zločine koje je pretrpela.

Piše: Ivan Maksimović

Pripremile: KM Novine

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime