Srbija u žici i zidovima: EU poklanja srpsku zemlju „azilantima“

2
1192

Šta se valja iza brda? Da li vlasti u Srbiji uopšte razmišljaju o tome šta će biti sa Srbijom ukoliko se ostvare namere EU da Srbija postane veliki sabirni logor svih onih ljudi (uglavnom muslimana s raznih strana sveta, od Afrike do Pakistana) koji su nepoželjni na teritorijama zemalja Evropske zajednice.

Upitajmo se zašto Mađari ne dopuštaju da „azilanti“ odu iz njihove zemlje za Austriju ili Nemačku?Sigurno je da to ne čine zato što su spremni da tu masu islamskog sveta zadrže u Mađarskoj. Pa onda, zašto se odlučuju na takav korak? Da li je to jedna sinhronizovana akcija EU, kojom će započeti vraćanje „azilanata“ u onu državu koja se ugovorom o readmisiji obavezala da će na svom tlu udomiti maltene svaku osobu koja bude proterana iz država članica EU? Ta država, odredište za stvaranje kalifata, u kome će se zbrinuti stotine hiljada (a možda i više miliona) islamskog puka – biće Srbija!

EU ozbiljno razmišlja da Srbiju sa svih strana ogradi zidovima i žicom i da na srpskoj teritoriji bude „obećana zemlja“ Alahovih sledbenika. Zašto to EU radi? Verovatno zato što ona Srbe ne razlikuje puno od onog islamskog sveta koji se (i to su konačno shvatili) nikako ne uklapa u njihovu civilizaciju i koji se ni na koji način ne može integrisati u njihova društva. Da bi se otarasili teškog balasta, EU će biti velikodušna i ponudiće muslimanima deo „svoje“ evropske teritorije – pokloniće im Srbiju!

Srpska vlast, sudeći po onome kako su se ponašali do danas, nema nameru da spreči razvoj takvog paklenog EU scenarija. Naprotiv, premijer iskazuje dobrodošlicu onima koje EU tretira kao nepoželjne; čak takve, uglavnom lažne azilante, naziva i „dobrim ljudima“. Njegova stalna komunikacija sa bin Zajedom i UAE prilično jasno govori da ono što se trenutno događa u Srbiji, a vezano je za „azilante“, nikako nije rezultat nekih spontanih reakcija islamskog i Zapadnog sveta. Naime, ukoliko se dobro razmisli, videće se da je sve to deo preciznog i detaljnog plana, koji se, na srpsku nesreću, zasada ostvaruje bez greške.

Da Vas podsetimo:  Šapić je bruka Srbije, zna zašto je Oliver Ivanović ubijen a ipak je ušao u SNS! Joca Mandić

D.G. / Koreni

2 KOMENTARA

  1. Nisu nas mogli slomiti bombardovanjem,osiromašenim uranijumom,podmićenim političarima,pa nam sad šalju azilante da nas oni ko poplava potope,ali žilavi smo mi,puno toga smo pretrpeli i ovu cemo nedacu uprkos onima koji vode ovu zemlju ali pod tuđim patronatom i dirigovanjem..Žao mi je tog jadnog naroda,ali i mi imamo ovde naše u još gorim položajima,i treba i o njima misliti,ali to drzava ne radi na žalost…

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime