Srbiji je upravo isporučen najmonstruozniji zahtev Amerike: Počinje operacija na otvorenoj duši

5
3957

Konačno je zvanična Amerika saopštila Beogradu šta se od njega zahteva. Neophodno je da

© Foto : Sputnjiku ustupio Milomir Vasiljević

Srbi zaborave da je „Kosovo Srbija“ i da pređu na krilaticu da su „Kosovo i Srbija – Evropa“.

To nam je decidno i doslovce, kao misteriozni negativac u holivudskim B filmovima apokalipse, usred naše zemlje poručio specijalni američki izaslanik za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar.

Američki zahtev – lobotomija mozga

Znači, ovde se više ne radi o politici, međunarodnom pravu, geostrategiji, diplomatiji, potrazi za konkretnim rešenjima suživota Srba i Albanaca, iznalaženju kompromisa kako bi se sprečio sukob.

Ulazimo u polje naučne fantastike, postmodernog medicinskog inženjeringa sa ciljem da se jednom narodu izvrši totalna evroatlanska lobotomija mozga, amputacija genetskog zapisa i da se kolektivno izbriše sećanje.

Monstruozni predlog Vašingtona više ne podrazumeva čak da se naša država samo odrekne svog Kosova, već da sprži i uništi svest i podsvest, da je ta zemlja nacionalnog postanja ikada i pripadala Srbiji.

Morbidni zahtev Gabrijela Eskobara, koji je on kao američki gost saopštio svojim domaćinima u Beogradu, je da Srbi postanu Frankeštajn 21. veka koji će sam sebi iščupati iz lobanje i srca sećanje, ljubav i veru prema Gračanici, Visokim Dečanima, Pećkoj patrijaršiji, Zočištu, Deviču, Banjskoj…

Ugraditi Srbima novi čip

Eskobar zahteva od Srba da se podvrgnu jezivom eksperimentu i da u novi, očišćeni mozak, operisan potpuno od hrišćanskih temelja, istorije, ponosa, dostojanstva, ugrade jedan moderni čip pomoću koga ćemo kao zombiji hipnotisano ponavljati:

„Kosovo i Srbija su Evropa“, „Kosovo i Srbija su Evropa“, „Kosovo i Srbija su Evropa“…

Amerika bi dakle, da nam usadi softver da se nalazimo u Evropi, iako smo mi do sada mislili da smo u Africi, na Novom Zelandu, a delom i na Grenlandu.

Da Vas podsetimo:  Soroš tri decenije nad bivšom Jugoslavijom, sad bi da kadi i nad Otvorenim Balkanom

Amerika bi da nam bez anestezije ugradi novi hard disk umesto duše kako bismo se nasmejani i radosni, ushićeno odrekli svih Srba na Kosovu i Metohiji i kako bismo vikali na sav glas kako je Kosovo nezavisno i da smo mi svi zajedno deo Evrope.

Zato, nemojmo se više lagati i zavaravati da je ovde reč o registarskim tablicama, dokumentima, pečatima, papirčinama i birokratskim procedurama.

Nemojmo više živeti u zabludi da se ovde radi o nekim tehničkim detaljima prelaska administritivne linije, kako bi se olakšao život Srba i Albanaca.

Neophodno je da zadovoljni i preobraženi, zaboravimo na silovane Srpkinje, izvađene oči na ikonama Bogorodice, prognane i unakažene Srbe, zatrte domove, izbrisana sela, iščupane krstove.

Nužno je da, kao u bajci, sa puno optimizma, uzmemo za ruku nezavisno Kosovo koje nikad nije bilo Srbija i da istrčimo na cvetnu livadu Evrope i da tako živimo u Zapadom blagostanju, u evroatlanskoj sreći na Otvorenom Balkanu.

Obavezno je da, po američkom novom modelu, Srbi zaborave i da postoje države kao što je Rusija, za koje je Kosovo Srbija, i da shvatimo da su nam to neprijatelji koji stoje na putu naše večne sreće.

Počinje operacija cele nacije

Amerika nam je konačno objasnila da je u toku priprema za operaciju cele jedne nacije, koja nije viđena tokom civilizacije.

Vašington nam je utešno šapnuo da se samo opustimo, da se ušuškamo, da neće ništa boleti, da će brzo proći…

Ali, za svaki slučaj, dok još nije počela intervencija i kako bi se prekinuo košmar, Srbi bi trebalo da proglase hirurga Gabrijela Eskobara za nepoželjnu ličnost (persona non grata) i da ga isprate za Ameriku.

Sve ponavljajući neprekidno:

Da Vas podsetimo:  Šta nam saopštavaju Prvomajski proglasi 2022. godine?

„Kosovo je Srbija“, „Kosovo je Srbija“, „Kosovo je Srbija“!

izvor:https://iskra.co/

5 KOMENTARA

 1. Имам и ја неколико захтева (оправданих и историјских) за САД и исто су обавезујући као његови.
  Да нисте писали о томе не би смо проливали жуч!
  Пишите о литијама, стању у здравству, западној окупацији ради колонијалне пљачке а не само због понижавања…

  • Svaka cast na ovom komentaru. Ubijali nas, i dan danas nas ubija njihov osiromeseni uranijum od kancera a traze da im se priklonimo. Ako malo dostojanstva ima NIKADA, samo uz majku Rusiju!!!

 2. Ni malo se ne čufim zahtjevu Gabrijela Eskobara. To je samo normalan slijed dogadjaja. Ključni potez u tom smjeru bio je “ petooktobarski puč “ . Od tada je sve krenulo ka prisiljavanju Srbije da se de facto i de jure , odrekne vlastite teritorije, a kao kruna toga …. uzajamno priznanje “ dveju država” . Jedini koji je zvanično i pismeno zatražio ispunjenje R1244 ( povratak dijela vojske i policije)
  bio je Đinđić 2003 g. Te iste godine , zapadni prijatelji, na poprilično grub način su mu obijasnili da to ne smije da traži………. Tadić je to jako dobro shvatio,
  a Vučić je još poslušnije i očitije otplaćivao svoj dug i zahvalnost americi i zapadu, predavajuči državnost nad KiM
  i udaljavajući Srbiju svakim danom sve više i dalje. Amerikanci su “ doterali cara do duvara”. Ostaje onaj zadnji potpis. Sve što se do sada činilo išlo je u tom smjeru. Čudim se svima koji se čude. Najviše se čudin nama samima
  ( Narodu) kojem nije ništa uspijelo da to spriječi, jer nije KiM jedini grijeh Vučića,
  on uništava Srbiju “ svakog dana u svakom pogledu” …………a mi….sve to konstatujemo , pišemo ljute članke i još ljuće komentare……

 3. Није најгоре никад то што раде окупатори него то што окупирани раде сами себи кад су заплашени и ћорави да не виде да то води у сопствену пропаст.

  • Apdolutno. Narod se plasi da ce da nastrada. Pa sta? Stradace takodje i vlastodrsci i oni koji ih podrzavaju. Borci za pravdu u Raj a rezim i
   branioci rezima u pakao. Za vecnost. Svaka greska se placa. Niko ne zivi doveka.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime