Srbine, veruješ li da je Kosovo i Metohija tvoje i da ga zaslužuješ

0
90

“Kad je Srpski narod bio svet, Bog im je slao u Crkvi i na vlasti Svete vladare. Kad je Srpski narod postao fukara, Veliki Bog im je poslao fukare da ih vode. Pogani rode! Zašto se žalite i bunite, a još i tražite bolje? Ispravite prvo sebe i vratitet se Bogu da bi vas Bog spasio i nagradio. Bog sve vidi!“ Sv.Nikolaj Žički

Foto: EPA

Premijerku lezbejku na Kosovu i Metohiji dočekuju u manastiru Banjska i priređuju joj doček sa scenografijom nacionalnog folklora i nekadašnje dvorske svite. Oceubica (1) i bliski prijatelj šiptarskih terorista, Teodosije Šibalić odaje počast lezbejki, valjda jer je “napravila“ sina junaka i što će u Srbiju dovesti desetine hiljada homoseksualaca na Europrajd. Narod bez časti i obraza po nalogu lokalnih SNS moćnika učestvuje u navedenom poniženju. Naravno sve je ovo u režiji izdajnika Vučića, koji priprema lezbejku da umesto njega potpiše dokument kojim se zvanično odričemo naše kolevke, Kosova i Metohije.

Srbijo, stidi se sve si ukaljala i uprljala

Danas, kada kolonijalna uprava na čelu sa Aleksandrom Vučićem zbog pohlepe kojom je obuzeta, a po nalogu svetskih moćnika, vodi u propast ovu državu i narod; kada je najveći deo tog istog naroda, hipnotisan medijima pod kontrolom Zapada, postao ravnodušan i demoralisan; kada je onaj deo naroda kojem je stalo do sebe i svoga roda razjedinjen i podeljen; u toj i takvoj Srbiji gde sve manje nade ima, a očajanje i mrak pokriva skoro ceo narod i državu, mi se nalazimo pred starim-novim izborom: izdaja ili vernost.

Prokleti Zapad, koga predstavljaju četiri jahača apokalipse SAD, EU, Vatikan i NATO, a kojim upravljaju svetski moćnici iz senke, okupirali su Srbima kolevku Kosovo i Metohiju, bez koje nema opstanka ni države Srbije. I ranije je Kosovo i Metohija bivalo okupirano, ali niko nije od Srba tražio da se dobrovoljno odreknu svoje teritorije i nikada nije bilo takvih izroda u rodu Srbskom koji su spremni i takvu izdaju da učine. Dok Zapad licemerno traži od nas da prihvatimo i potpišemo da srce Srbije, Kosovo i Metohija nije naše zbog “budućnosti“, istovremeno u ime Srbskog naroda, odlučuju oni koji vode real-politiku izroda, koji ne znaju značenje reči Krst Časni, Sloboda Zlatna, Otadžbina, Zavet, Čast i Savest.

Da Vas podsetimo:  Gazda Hil pohvalio: Srbija je RAZUMELA da MORA da se pomeri od Rusije, VIDIM NAPREDAK

Verujem u Boga i srbstvo, reče veliki pesnik i diplomata, a pre svega veliki rodoljub Jovan Dučić. Tako su verovali i živeli svi naši časni preci od Svetog Save i tako će postupati svi časni Srbi do svršetka veka. Vi koji kažete da je Kosovo gotova stvar, da tu nema šta da tražimo, da ga treba dati Šiptarima, da mi ne možemo protiv volje Zapada, da treba da prihvatimo realnost, da nećete više da ratujete – u šta vi verujete? Ta vam pitanja postavljaju Sveti Sava, Sveti Car Lazar i svi sveti i čestiti podvižnici srbski, koji nam ostaviše da čuvamo sve što smo dobili od njih u nasleđe. Su čim ćete, nesrećnici, stati pred Lazara, Miloša, Vožda, Srbske Vojvode, Đenerala Dražu i druge srbske časne pretke koji svojom krvlju zapečatiše međe srbske zemlje? Su čim ćete, nesrećnici, stati pred Svetu Nebesku Srbiju, koja nas blagoslovi da čuvamo veru i zemlju od Boga nam datu? O kukavno Srbstvo, da li sa sobom nosiš kletvu ili blagoslov? Da li znate, nesrećnici, da Šiptari žive u strepnji, jer dobro znaju da su se Srbi, pre ili kasnije, uvek vraćali na Kosovo i Metohiju kao pobednici? To jedino ne vide i ne znaju izdajnici i kukavice!

Suština Srbina je svetosavski duh, koji je krasio sve naše časne pretke i zahvaljujući kome smo opstali u najtežim vremenima. Svenarodne litije pokazuju da je duh svetosavski kod Srba dovoljno jak da može da ovu zemlju oslobodi od ekumenističko globalističkih okova. Možda je ovo poslednji pokušaj, posle kojeg sledi neizbežan kraj. Zato litije treba da se nastave još u većem broju i još odlučnije, sa jasnim zahtevima da se zabrani nametanje homoseksualne ideologije i ukidanje zakona koji su protivustavni, a legaliziju nametnuto, protiv izdaje KiM od strane pedera i lezbejki u vlasti i ukidanje svih Vučićevih izdajničkih sporazuma (Briselski, Vašingtonski…) i dovođenje izdajnika pred sud pravde.

Da Vas podsetimo:  U toku noći kazaljke sa 3h vraćamo na 2h, završava se letnje računanje vremena

Srbi, da na nama bude blagoslov Svete Nebeske Srbija, a ne kletva, hrabro i odlučno s verom u Svemogućeg Gospoda, recimo ono što je krvlju i suzama duboko urezano u duši svakog pravog Srbina: Nema predaje, Kosovo je srce Srbije! S tim velikim i nepokolebljivim rečima, poručićemo svima da hoćemo slobodu dostojnu čoveka, slobodu u Gospodu Isusu Hristu, i da nas ništa nije pokolebalo u borbi koju Srbi vode kroz celu svoju istoriju, borbi za Krst Časni i Slobodu Zlatnu, čiju je suštinu Sveti vladika Nikolaj Žički izrazio ovim rečima: “Za Krst kao zavisnost od Boga, za Slobodu kao nezavisnost od ljudi. Boreći se za Krst Časni ti se boriš za jedini pravi put života, za jednu živu istinu, i za jedini istiniti život. A ko god se za to bori, ako i umre živeće, ako i pogine pobediće.“ Nema povlačenja, nema predaje, spremaj se za borbu Srbine! Časni preci gledaju na nas i očekuje da pokažemo veru, hrabrost i čojstvo, a potomci očekuju da im ostavimo zemlju u kojoj će živeti slobodno!

Učinimo što stoji do nas, ostalo će dati Gospod!

izvor:https://borbazaistinu.rs/

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime