Srećna Nova godina

1
713

Prolete i ova godina! Kudili smo je mnogo, imali smo i zašto. Ali bilo je i lepih trenutaka, uvek ih ima, uprkos svemu. Borio se ceo svet i ove godine sa nemani zvanom Covid 19 ali ni na kraja ove godine nismo na vidiku da smo uspeli da se izborimo sa epidemijom. Verujemo da ćemo tokom 2022. godine proglasiti potpunu pobedu nad ovim opakim nevidljivim neprijateljom. Nema gore borbe nego kad ne znate sa kim i sa ćim se borite. Sićušno, nevidljivo, neuništivo, a ipak krhko, suptilno nešto, celom svetu je uteralo strah u kosti, svetske moćnike oborilo na kolena, ugrozilo egzistenciju svih nas.

Ova 2021.drage nam je ljude  odvela u nepovrat, one koji su izgubili bitku sa Covidom. Ništa više nije isto, nema ni društvenog života onako kako smo navikli, onoga što je osnov da bi čovek normalno funkcionisao. Broj ljudi koji je ostao bez posla meri se u milionima u celom svetu, a i ovi što su još uvek zaposleni boje se da bi i oni mogli ostati bez zarađenog dinara. Ovaj virus je pokazao da mnogi poslovi mogu da se rade iz svog doma da nam nije ni tu potrebna ta društvena zajednica. 

Sad je potrebno zastati, sabrati se i tu ostati dok se svet ne vrati u ravnotežu. Izdržati. Biti strpljiv. Svim čitaocima portala “Koreni” želimo srećnu i veselu novu 2022. godinu, da naučimo da volimo, cenimo i pazimo jedne druge. Zato sledeću  godinu dočekajmo otvorenog srca, spremni na radost, spremni na davanje, spremni na ljubav. Krenimo joj u susret odlučni da nam bude dobra. Da nam bude najbolja! 

Foto: printscreen

Neka nam Nova godina donese puno mira ,zdravlja, druženja za kojim svi žudimo.
SREĆNA NOVA 2022. GODINA !

Da Vas podsetimo:  Srpski narod između Scile i Haribde

Redakcija portala koreni.rs

1 KOMENTAR

  1. СРЕЋНО!

    Свим добрим људима Срећна Нова 2021. година Нова. Да у њој влада здрава средина, без корона и других вируса, да више никада свет не буде окупиран истим или сличним непријатељем као сада. Никада свет није поробљен истим окупатором као ове 2020. године корона вирусом. Да сви народи живе нормално, здраво и весело, без ратова, колонијализма и тортуре сваке врсте. То желим себи и свима и добрим људима и онима другима, поправиће их време. Политичарима, поред срећну Нову годину, желим да мање лажу, краду и угњетавају своју живу околину.Деца да живе сходно свог узраста, без злопатње, глади и жеђи. Укратко, свима на свету овом Срећна Нова 2021. година и све остале године које нису по хришћанском календару, а еквивалентне су 2021. години.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime